Η Κόνι Μεταξά απάντησε σε Χασαπόπουλο-Βούλγαρη: «Δεν θα αφήσω κανέναν να μου κάνει bullying» (vids)

Gazzetta team
Η Κόνι Μεταξά απάντησε σε Χασαπόπουλο-Βούλγαρη: «Δεν θα αφήσω κανέναν να μου κάνει bullying» (vids)
Με το ξέσπασμα που έκανε η Κόνι Μεταξά στα social media ασχολήθηκαν στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη.

Η Κόνι Μεταξά «ανέβασε» ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ξέσπασε σε κλάματα και έκανε λόγο για bullying το οποίο της έκαναν ορισμένοι.

Αφορμή ήταν ένα βίντεο που επίσης είχε αναρτήσει πριν λίγο καιρό και στο οποίο προέτρεπε τους followers της να σταματήσουν να καταναλώνουν «κακές τροφές».

Κάποιοι από τους followers της είδαν αρνητικά την ανάρτηση με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report ώστε να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram, έχοντας παρεξηγήσει τα λεγόμενα της.

Η Κόνι Μεταξά θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να εξηγήσει τι ακριβώς ήθελε να πει και ανέφερε: «Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».

Ωστόσο, το βίντεο, με το ξέσπασμα αυτό, προβλήθηκε και στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να σχολιάζουν τι συνέβη και στην συνέχεια ανέφεραν τα εξής:

Α.Β.: Είχε ένα ξέσπασμα, το οποίο δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογηθεί.

Ι.Χ.: Τόσο πολύ την πείραξαν τα σχόλια;

Α.Β.: Πάντως ξεκαθάρισε ότι το τρώει όλο το κοτόπουλο με ρύζι.

Ι.Χ.: Το πακεταρισμένο, όχι το μαγειρεμένο.

Α.Β.: Ρε Κόνι, συγγνώμη τώρα, όλο σε πακετάκια τρως;

Ι.Χ.: Τι να κάνει, να μαγειρεύει; Δεν προλαβαίνουν οι influencers.

Α.Β.: Ποιοι influencers;

H Κόνι Μεταξά δεν ήθελε να αφήσει αναπάντητα τα σχόλια κι έκανε ένα νέο βίντεο στο οποίο ανέφερε: «Να βγαίνεις και να κάνεις ξέσπασμα για το bullying και να σε κοροϊδεύουν αυτοί που σε βάζουν στις εκπομπές τους. "Οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν γι’ αυτό τρώνε από πακετάκια". Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Εσείς. Άμα ήξερες τι παίζεις στην εκπομπή σου, θα ήξερες γιατί τρώω από πακετάκια και ότι είναι για τη συγκεκριμένη εκπομπή και όχι επειδή δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω. Γιατί εγώ σε πληροφορώ είμαι η καλύτερη μαγείρισσα που έχεις γνωρίσει. Απλά ήθελες και εσύ να μου κάνεις bullying. Δεν το δέχομαι. Και όλα αυτά πολύ χαλαρά, χωρίς ξέσπασμα. Δεν θα ξαναφήσω κανέναν να μου κάνει bullying, όπου κι αν είσαι κι ας είσαι στην τηλεόραση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ