Ανταρσία των παικτών του Survivor σε ενδεχόμενη παράταση: Δίνει αυξήσεις ο Ατζούν για να τους πείσει (vid)

Gazzetta team
Ανταρσία των παικτών του Survivor σε ενδεχόμενη παράταση: Δίνει αυξήσεις ο Ατζούν για να τους πείσει (vid)
Ένταση, γκρίνια και… μπόλικο παρασκήνιο στο Survivor με τους παίκτες να χαλάνε τα σχέδια του Ατζούν και του ΣΚΑΪ.

Ο Ατζούν και ο ΣΚΑΪ επιθυμούν για ευνόητους λόγους την παράταση του Survivor, κάτι που δεν φαίνεται να αρέσει στους παίκτες.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Τούρκος παραγωγός και ο ΣΚΑΪ βλέποντας ότι το Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον και κατά συνέπεια φέρνει κέρδη, επιθυμούν να παραταθεί το ριάλιτι επιβίωσης ως τον Ιούλιο και ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στα τέλη Ιουνίου.

Στο άκουσμα αυτή της είδησης οι παίκτες αντέδρεσαν με πρώτους και καλύτερους τον Γιώργο Ασημακόπουλο και τον Ηλία Μπόγδανο. Μάλιστα, για τον δεύτερο ακούγεται πως ήδη έχει αιτηθεί να αποχωρήσει από το παιχνίδι.

Οι λόγοι είναι πολλοί. Η παραμονή για ακόμη έναν μήνα στις δύσκολες συνθήκες του παιχνιδιού είναι ένας από αυτούς όπως και το γεγονός ότι οι νέοι παίκτες ερχόμενοι στο ριάλιτι έφεραν ενημέρωση για τους μισθούς ορισμένων, γεγονός που ενόχλησε τους πιο χαμηλόμισθους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του δημοσιογράφου, αυτά είδε και άκουσε ο Τούρκος παραγωγός και επισκέφθηκε την ελληνική ομάδα προκειμένου να τους πείσει να παραμείνουν με μία διόλου ευκαταφρόνητη προσφορά. Υποσχέθηκε πως θα αυξήσει τους μισθούς όλων μέχρι και 100% επί του αρχικού ποσού, που αυτό σημαίνει ότι οι χαμηλόμισθοι που αμείβονται με 500€ θα φτάσουν τα 1.000€.

Ο Τριαντάφυλλος ήταν ο πρώτος που συμφώνησε αμέσως με την πρόταση του Ατζούν, ωστόσο το θέμα δεν έχει κλείσει ακόμα και θα υπάρξει και νέα συνάντηση του Τούρκου παραγωγού με τους παίκτες.

Επιπλέον, μέλη των οικογενειών των παικτών ετοιμάζονται να ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο στο πλαίσιο των τελικών επάθλων επικοινωνίας και συγκεκριμένα από την οικογένεια του Τζέιμς, της Μαριαλένας και του Ασημακόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ