Χριστίνα του Survivor: «James, Νίκος και Άννα Μαρία δημιουργούσαν θέματα»

Gazzetta team
Χριστίνα του Survivor: «James, Νίκος και Άννα Μαρία δημιουργούσαν θέματα»
Για την εμπειρία που βίωσε στο Survivor, αλλά και τις… κόντρες που βγήκαν προς τα έξω μίλησε η Χριστίνα Κεφαλά.

Η Χριστίνα Κεφαλά μίλησε για τα όσα βίωσε στο Survivor, τους λόγους που μπήκε στο παιχνίδι, ενώ αναφέρθηκε και στις… κόντρες που βγήκαν στην επιφάνεια με κάποιους συμπαίκτες της.

Η πρώην παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ tv» και αναφέρθηκε:

Για την κόντρα κόντρα με την παρέα του Τζέιμς, του Νίκου και της Άννας Μαρίας: «Ποτέ δεν είχα κόντρα με τα παιδιά, γιατί προσωπικά δεν μου έκαναν κάτι. Σε αυτό που συμφωνούσα με τους υπόλοιπους ήταν ότι όντως έκαναν κάποια πράγματα που μου φαίνονταν άσχημα. Δηλαδή, δεν βοηθούσαν στην καλύβα, δεν μαγείρευαν, ήταν άφαντοι και δημιουργούσαν θέματα».

Για το αν με άλλη στάση θα μπορούσε να μείνει περισσότερο στο παιχνίδι: «Δεν ήθελα καμία στρατηγική. Μπήκα στο παιχνίδι για να είμαι ο εαυτός μου, κι αν είχα κάτι να δείξω στον κόσμο, ήταν οι αγωνιστικές μου ικανότητες και ο χαρακτήρας μου. Δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο».

Για το «πάρτι» που στήθηκε μετά την αποχώρηση του Αλέξη: «Ως ένα σημείο δικαιολογείται, γιατί φαίνεται πως, τελικά, δεν τον ήθελε κανένας. Από την άλλη, ήταν λίγο υπερβολικό. Δεν θα ήθελα να το κάνουν αυτό για κανέναν άνθρωπο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ