Πετρογιάννη: «Με τη Ναταλία Γερμανού περάσαμε και δύσκολα, υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσαμε»

Gazzetta team
Πετρογιάννη: «Με τη Ναταλία Γερμανού περάσαμε και δύσκολα, υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσαμε»
Για την Ναταλία Γερμανού και πώς είναι οι σχέσεις μίλησε, μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην σχέση της με τη Ναταλία Γερμανού.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, πλέον οι δυο τους έχουν λύσει όλα τα θέματα που είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Αναλυτικά:

Φιλίες στον χώρο έχεις;

«Είμαι ένας άνθρωπος πολύ συναισθηματικός. Έχω ανοιχτή την καρδιά μου σε νέες φιλίες, παρά ο γεγονός ότι έχω πληγωθεί πολύ από «φίλους» στον χώρο. Φέτος έχω κάνει φίλους. Θέλω να πιστεύω ότι η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος θα μείνουν για καιρό στη ζωή μου».

Με τη Ναταλία Γερμανού πώς είναι η σχέση σου;

«Με τη Ναταλία περάσαμε και δύσκολα. Υπήρξε διάστημα που δεν μιλούσαμε. Κάποια στιγμή, μού έστειλε ένα μήνυμα, βρεθήκαμε για να μιλήσουμε και λύσαμε πολλά από τα θέματα. Τώρα πια μιλάμε και κοιταζόμαστε με ειλικρίνεια».

Ξέρεις τι θα κάνεις την επόμενη σεζόν;

«Προτεραιότητα έχει φυσικά ο Alpha, το κανάλι στο οποίο βρίσκομαι τα τελευταία 15 χρόνια, οπότε σύντομα πιστεύω ότι θα συζητήσω με το κανάλι μου και αργότερα θα κληθώ να πάρω μια απόφαση. Ευτυχώς, το τηλέφωνό μου έχει χτυπήσει αρκετά για επαγγελματικές προτάσεις».

Τι είδους εκπομπή θα ήθελες να παρουσιάσεις;

«Πολύ δύσκολη ερώτηση. Με έχω φανταστεί σε μια εκπομπή παρόμοια με το «Όλα», σίγουρα με έχω φανταστεί σε κάτι infotainment, όπως η εκπομπή που κάναμε το καλοκαίρι, αλλά και σε ένα τηλεπαιχνίδι που θα μου ταίριαζε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ