Ελευθερίου για Survivor: «Ο πιο ευθύς ήταν ο Παππάς, καψούρης ο Σάκης με την Μαριαλένα» (vid)

Gazzetta team
Ελευθερίου για Survivor: «Ο πιο ευθύς ήταν ο Παππάς, καψούρης ο Σάκης με την Μαριαλένα» (vid)
Η Ελευθερία Ελευθερίου μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά και έκανε και μια πρόβλεψη για τον τελικό του Survivor.

H Ελευθερία Ελευθερίου, αποχώρησε πριν από λίγο καιρό από το Survivor και σήμερα (5/5) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης αλλά και σε κάποιους συμπαίκτες της.

«Κάποια παιδιά μπαίνουν στο παιχνίδι με μια στρατηγική. Κάποια άλλα είναι καλά αγωνιστικά. Ο James είναι από τους δυνατούς παίκτες, σε αυτή τη φάση που είμαστε είναι όλοι παίκτες πολύ καλοί. Θεωρώ ότι από ένα σημείο και μετά δεν είναι κακό να έχεις στρατηγική. Ο πιο ευθύς στο Survivor είναι ο Αλέξης Παππάς».

Όσο για το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σάκη και τη Μαριαλένα είπε: «Όσο ήμασταν στο παιχνίδι δεν ξέρουμε τι γίνεται έξω. Δεν ξέραμε ότι πάει καλά το Survivor. Δεν περίμενα αυτό που συμβαίνει. Όπως και δεν γνωρίζουμε τι βγαίνει έξω και πόσο διογκώνεται. Και τον δικό μου πρώην να έβαζες στο παιχνίδι μαζί του θα ήμουν γιατί θα ένιωθα ασφάλεια. Ο Σάκης είναι καψούρης με τη Μαριαλένα. Η γυναίκα είναι φυσιολογικό να νιώθει γοητευμένη. Εγώ δεν ένιωσα γοητευμένη από κάποιον. Και να θες εκεί δεν γίνεται, είναι οι συνθήκες, είναι η βρόμα. Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Όσο για το ποιους βλέπει στον τελικό: «Η Μαριαλένα για εμένα είναι άχαστη, ο Νίκος, ο Σάκης και ο Ηλίας» είπε η Ελευθερία Ελευθερίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ