Η Άννα Μαρία είχε βάλει έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό της: «Στο Survivor πήγα, όχι Power of Love»

Gazzetta team
Η Άννα Μαρία είχε βάλει έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό της: «Στο Survivor πήγα, όχι Power of Love»
Ποιος ήταν ο συγκεκριμένος όρος που είχε βάλει η Άννα Μαρία Βέλλη, στο συμβόλαιο με την Acun Media, για την συμμετοχή της στο Survivor.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ, όπου αποκάλυψε πως είχε βάλει έναν συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιο που υπέγραψε με την Acun Medya.

Συγκεκριμένα, ο όρος ήταν για άτομα του περιβάλλοντός της, ανάμεσα στα οποία φυσικά ήταν και ο πρώην της. Μάλιστα απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε πως αν η παραγωγή δεν τηρούσε τον όρο, εκείνη θα αποχωρούσε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης.

Αναλυτικά ένας μέρος της συνέντευξης:

Τι σου είπε ο σύντροφός σου όταν επέστρεψες από το Survivor;

«Με ρώτησε τι θέλω να φάω».

Δεν σε ρώτησε τίποτα για τον Νίκο;

«Μα, δεν υπήρχε κάτι για να με ρωτήσει. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έγινε τεράστιο θέμα σε κάποιες εκπομπές η σχέση μου με τον Νίκο Μπάρτζη, αλλά επειδή δεν συνέβη κάτι τέτοιο, δεν είχα τίποτα να συζητήσω με τον σύντροφό μου. Με ξέρει δεκαπέντε χρόνια».

Πιστεύεις ότι όσα είδαμε μπορεί να ήταν και προϊόν καλού μοντάζ;

«Δεν είναι ότι μόνταραν κάτι και αλλοίωσαν την εικόνα, αλλά αν με έδειχναν και την ώρα που μιλάω για τον άνθρωπό μου, που βρίσκεται εκτός παιχνιδιού, ίσως η αγκαλιά με τον Νίκο να μη φαινόταν τόσο ύποπτη».

Πώς θα αντιδρούσες αν έβλεπες τον Άρη Μακρή ξαφνικά στο παιχνίδι;

«Πριν δώσω τα χέρια με την παραγωγή είχα διευκρινίσει ότι δεν θα ήθελα σε καμία περίπτωση να συμμετάσχει στο παιχνίδι και κάποιος άνθρωπος του περιβάλλοντός μου. Με διαβεβαίωσαν ότι δεν πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε δεν είχα την παραμικρή αμφιβολία. Παρ’ όλα αυτά, αν έσπαγε ο διάβολος το ποδάρι του και η παραγωγή δεν τηρούσε το λόγο της, θα έφευγα από το παιχνίδι».

Γιατί έβαλες αυτό τον όρο στη συμφωνία σου;

«Γιατί πήγα να διαγωνιστώ σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και όχι στο Power of Love».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ