Πέτρος Λαγούτης: «Μου πήρε 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια» (vid)

Gazzetta team
Πέτρος Λαγούτης: «Μου πήρε 26 μήνες στο ΚΕΘΕΑ να απεξαρτηθώ από τα τυχερά παιχνίδια» (vid)
Ο Πέτρος Λαγούτης σε μια κατάθεση ψυχής αναφέρθηκε στον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια και στη μάχη που έδωσε για να απεξαρτηθεί.

Στην εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1 βρέθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης. Ο εκ των πρωταγωνιστών του «Έτερος Εγώ» μίλησε ανοιχτά για τον εθισμό του στα τυχερά παιχνίδια και για τη μάχη του έδωσε για περισσότερο από δύο χρόνια με τηνβοήθεια του ΚΕΘΕΑ να απεξαρτηθεί.

Ο Πέτρος Λαγούτης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Έχω ξαναγεννηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου 2018 που είναι η πρώτη μέρα που πήγα στο ΚΕΘΕΑ να κάνω απεξάρτηση από τα τυχερά παιχνίδια. Πρέπει κάποιος να είναι έτοιμος και να το θέλει πολύ. Γιατί ακόμα και αν το θέλει πολύ, η προσπάθεια μέσα δεν είναι ομαλή και εύκολη. Έχει δυσκολίες γιατί το να σταματήσεις τον οποιοδήποτε εθισμό, σημαίνει να αλλάξεις και άλλα πράγματα στον εαυτό σου που στην αρχή δεν τα έχεις ψιλιαστεί καν. Αρχίζεις μια διαδικασία που σαν το φίδι αλλάζεις δέρμα και ξαναβγαίνεις να ζήσεις. Σε μένα αυτή η διαδικασία πήρε 26 μήνες».

Και συνέχισε: «Δεν κλείνεσαι πουθενά 26 μήνες. Συνεχίζεις να ζεις τη ζωή σου προσπαθώντας αρχικά να βγάλεις αυτό από τη ζωή σου με κάθε δυσκολία και πόνο ψυχής. Ναι, θα υποφέρεις που αλλάζεις πράγματα που είχες μάθει λάθος αλλά κάθε φορά που θα προχωράς θα έρχονται δώρα. Έχει πόνο αλλά έχει και δώρα τα οποία είναι απίστευτο πως έρχονται μετά ασταμάτητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ