Χρήστος Νικολόπουλος: «Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει» (vid)

Gazzetta team
Χρήστος Νικολόπουλος: «Δάνεισα σε κάποιον το πρώτο μου μπουζούκι και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει» (vid)
Για το συναισθηματικό δέσιμο που έχει με τα μουσικά του όργανα μίλησε ο Χρήστος Νικολόπουλος, ο οποίος διηγήθηκε μια ιστορία με το πρώτο μπουζούκι που είχε αγοράσει.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος βρέθηκε στο πλατό του The 2night Show στον ΑΝΤ1 και αναφέρθηκε στην ιστορία κατά την οποία έχασε πριν πολλά χρόνια το πρώτο του μπουζούκι για να το βρει τυχαία πριν από λίγο καιρό.

Ο συνθέτης αποκάλυψε ότι το πρώτο του μπουζούκι το δάνεισε σε έναν γνωστό του, ο οποίος επειδή είχε ανάγκη από χρήματα, το πούλησε χωρίς να τον ρωτήσει. Παρόλα αυτά για καλή του τύχη, έπεσε πάλι στα χέρια του έπειτα από αρκετό καιρό.

«Το πρώτο μου το μπουζούκι το δάνεισα σε κάποιον, ο οποίος είχε ανάγκη και το πούλησε χωρίς να με ρωτήσει. Το βρήκα τώρα το μπουζούκι αυτό, το έφερε κάποιος άλλος που το αγόρασε από εκείνον που το είχε πουλήσει και αυτή τη στιγμή είναι στον μάστορα και μου το επισκευάζει», ανέφερε ο Χρήστος Νικολόπουλος.

Στη συνέχεια διηγήθηκε μια άλλη ιστορία με το αγαπημένο του μπουζούκι, το οποίο του το είχαν κλέψει. Μάλιστα και αυτό, όπως και το πρώτο του μπουζούκι, κατάφερε να το βρει.

«Δένομαι πάρα πολύ με τα μπουζούκια μου. Όταν μου λήστεψαν πρόσφατα το μπουζούκι από το μαγαζί που εμφανιζόμουν, συγκινήθηκα πάρα πολύ. Έλεγα δηλαδή “αν χάσω το μπουζούκι αυτό, τι θα γίνω;”. Έχω ένα πολύ μεγάλο δεσμό με κάποια μπουζούκια», πρόσθεσε ο μετρ του μπουζουκιού.

Τελικά το βρήκα από μια τρομερή σύμπτωση. Ένας πιτσιρίκος προφανώς το έκλεψε στις εξίμιση το πρωί. Έσπασε την οροφή, μπήκε μέσα και κακώς που το είχα αφήσει και εγώ εκεί. Σπάνια αφήνω μπουζούκια. Το πήρε. Την άλλη μέρα στις 10:30 το πρωί κάποιος ήταν ερασιτέχνης μπουζουξής, πήγε σε ένα παλαιοπωλείο στην αγορά απέναντι και του έδειξαν το δικό μου το μπουζούκι».

Δείτε το βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ