Γιώργος Πολυχρονίου: Η Μελίνα Μερκούρη θα με πάντρευε με τη Μάγκυ, αλλά δεν πρόλαβε

Gazzetta team
Γιώργος Πολυχρονίου: Η Μελίνα Μερκούρη θα με πάντρευε με τη Μάγκυ, αλλά δεν πρόλαβε
Στην εκπομπή Pop Up του ALPHA μίλησε ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο οποίος αποκάλυψε την άγνωστη πρόταση που του είχε κάνει η Μελίνα Μερκούρη για να τον παντρέψει με τη Μάγκυ Χαραλαμπίδου

ια τον Τροχό της Τύχης είχαμε κάνει δοκιμαστικό 12 άτομα, ανάμεσά τους ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, ο Γιάννης Καραλής… Πήγα με βαριά καρδιά στο κάστινγκ. Με πήρε τα μεσάνυχτα πριν το δοκιμαστικό ο Μεγακλής Βιντιάδης από το Μαρόκο και μου είπε «μη τυχόν και δεν πας αύριο». Δεν είχα κανένα συναίσθημα όταν με επέλεξαν για τον Τροχό», είπε αρχικά ο Γιώργος Πολυχρονίου.

Ο Γιώργος Πολυχρονίου είπε στη συνέχεια: «Η Μελίνα Μερκούρη ήθελε να μας παντρέψει με τη Μάγκυ, μας έκανε πρόταση. Μου είπε η Ελίνα, η γραμματέας της, που ήταν και γνωστή: «Γιώργο μου, δεν νομίζω ότι θα προλάβει». Εγώ δεν ήξερα ότι ήταν άρρωστη».

«Η μικρή θέλει Παρίσι κι εγώ είμαι για το κυπαρίσσι»

Το πιο απολαυστικό σημείο της συνέντευξης του Γιώργου Πολυχρονίου ήταν εκείνο, στο οποίο αναφέρθηκε στην ηλικία των συντρόφων του και στις προτιμήσεις τους.

«Έκανα πάντα παρέα με ωραίες και νεαρές κοπέλες. Εφόσον κάνεις παρέα μαζί τους, πρέπει να τρέχεις. Άλλο να είσαι με μια 18άρα κι άλλο να είσαι με μια 58άρα, που θέλει ταβερνάκι, ύπνο, μασάζ, τηλεόραση, χαμομήλι, φαγητό. Η μικρή θέλει Μιλάνο και Παρίσι. Μου είπε πρόσφατα μία: «Εμένα δεν με έχεις πάει στο Παρίσι», εξομολογήθηκε ο παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός.

Η απάντησή του: «Ποιο Παρίσι; Εγώ τώρα είμαι για κανένα κυπαρίσσι, πλάκα μου κάνεις;».

Πηγή: Reader.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ