Survivor: Έξαλλος με όλη την ομάδα του ο Τριαντάφυλλος, «με δώσατε, δεν υπάρχει φιλία» (vid)

Gazzetta team
Survivor: Έξαλλος με όλη την ομάδα του ο Τριαντάφυλλος, «με δώσατε, δεν υπάρχει φιλία» (vid)
Άναψαν τα αίματα στην κόκκινη ομάδα του Survivor με τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με τη μισή ομάδα του και να αισθάνεται προδομένος.

Η κόκκινη ομάδα του Survivor έχασε την δεύτερη ασυλία και κλήθηκε να ψηφίσει έναν παίκτη προς αποχώρηση. Παράλληλα, η ατομική ασυλία κατέληξε στον Γιώργο «Κόρο», ο οποίος μετά την ψηφοφορία έπρεπε να υποδείξει έναν ακόμα συμπαίκτη του.

Από την κάλπη πρώτη υποψήφια βγήκε η Μαριάνθη και όταν έφτασε η στιγμή να υποδείξει και τον δεύτερο ο Γιώργος «Κόρο» εκεί τα αίματα άναψαν και το ηλεκτρισμένο κλίμα που υπήρχε όλες τις τελευταίες μέρες στην μπλε ομάδα, μεταφέρθηκε και στην κόκκινη.

Ο «Κόρο» έδωσε δεύτερο υποψήφιο τον φίλο του Τριαντάφυλλο παρότι στις αρχικές σκέψεις του ήταν να δώσει τον Κώστα Παπαδόπουλο. Ωστόσο, αιτιολόγησε αυτή την αλλαγή της απόφασής του, στο γεγονός ότι ο ο Τριαντάφυλλος έπιασε κάποιους συμπαίκτες του προκειμένου να επηρεάσουν τον «Κόρο» να μην τον βγάλει προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος αρχικά το αρνήθηκε, αλλά όταν οι υπόλοιποι εμπλεκόμενοι συμπαίκτες του, επιβεβαίωσαν ότι το έκανε, τότε ο τραγουδιστής των διάσημων έγινε έξαλλος. Μάλιστα, στο στόχαστρο του εκτός από τον «Κόρο» βρέθηκε και ο Γιώργος Κοψιδάς, καθώς και οι Γιώργος Ασημακόπουλος, Ήλιας Μπόγδανος και Καρολίνα Ζακλίν, με τους οποίους είναι κοντά στην παραλία.

Ο Τριαντάφυλλος ανέφερε μεταξύ άλλων «με δώσατε σε όλη την Ελλάδα, κατάλαβα ότι δεν υπάρχει φιλία στο Survivor» και πως θα προτιμούσε να τον είχε πιάσει ο «Κόρο» πριν και να του πει ότι σκοπεύει να τον βγάλει προτεινόμενο.

Δείτε τα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ