Η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αποκαλύπτει: «Αποπειράθηκαν να με βιάσουν στα 15 μου»

Gazzetta team
Η πρώην υπουργός Πολιτισμού Λυδία Κονιόρδου αποκαλύπτει: «Αποπειράθηκαν να με βιάσουν στα 15 μου»
Αποκάλυψη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», ότι στα 15 της σώθηκε ως εκ θαύματος από βιασμό, έκανε η ηθοποιός και πρώην Υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» της Σίσσυς Χρηστίδου εμφανίστηκε η πρώην υπουργός Πολιτισμού που μίλησε και για το πώς παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού στα 15 της.

Ότι στα 15 της αποπειράθηκαν να τη βιάσουν έξω από το σπίτι της, αποκάλυψε στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», η Λυδία Κονιόρδου άλλοτε υπουργός Πολιτισμού. «Άρχισα να φωνάζω και γάβγισαν κάποια σκυλιά και έτσι κατάφερα να σωθώ την τελευταία στιγμή. Εκείνη τη στιγμή παρέλυσα. Δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αν και ήμουν αθλήτρια. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να βγάλω μόνο μία κραυγή».

Σχετικά με το αν γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη, σημείωσε: «Θα πω τη στάση μου απέναντι στις φήμες. Εγώ προσπαθούσα πάντα σε έναν χώρο πολύ ανταγωνιστικό να επικεντρώνομαι στη δουλειά και στο δημιουργικό κομμάτι της τέχνης μου. Αν δεν ερχόταν κάποιο θύμα να μου πει κάτι και δεν μπορούσε να αποδειχθεί, δεν στεκόμουν πάνω σε αυτό. Δεν ήθελα να δηλητηριάζομαι από φήμες. Υπήρχαν φήμες, αλλά δεν μπορεί κάποιος να μείνει στις φήμες. Ακουγόντουσαν πράγματα αλλά δεν μπορώ να πω ότι ήξερα.

Συνεργάστηκα με τον κύριο Λιγνάδη πρόσφατα όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού, όπως και τριάντα άλλα άτομα. Η συνεργασία μου δεν ήταν ικανή έτσι ώστε να έχω γνώμη. Ήταν άτυχη η αναφορά στο όνομά μου από την κυρία Μενδώνη και μπορεί να έγινε για μικροπολιτικούς λόγους. Εγώ προσωπικά δεν της προσάπτω ότι όφειλε να ξέρει, αλλά όφειλε από την πρώτη στιγμή να αντιδράσει θεσμικά και όχι σε ένα προσωπικό τηλεφώνημα».

Πηγή: Reader.gr