Survivor: Όταν ο Σάκης Κατσούλης δέχθηκε 5 γκολ από την ΑΕΚ και 6 από τον ΠΑΟΚ (pics & vids)

Gazzetta team
Survivor: Όταν ο Σάκης Κατσούλης δέχθηκε 5 γκολ από την ΑΕΚ και 6 από τον ΠΑΟΚ (pics & vids)
Ο παίκτης του Survivor, Σάκης Κατσούλης, έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες και έχει έρθει αντιμέτωπος με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, σε ματς που σίγουρα θυμάται.

Ο πρώην της Μαριαλένας, Σάκης Κατσούλης μπήκε στo Survivor και δημιούργησε μέχρι και εντάσεις με αποτέλεσμα να πέσει ακόμα και ξύλο στον Άγιο Δομίνικο.

Ωστόσο, ο Σάκης Κατσούλης, όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εκτός από επιχειρηματίας είναι και τερματοφύλακας και συγκεκριμένα την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ανήκει στην ομάδα της Προοδευτικής.

Όμως έχει φορέσει την φανέλα αρκετών ομάδων στο παρελθόν και συγκεκριμένα αγωνίστηκε στις εξής:

  • Απόλλωνα Σμύρνης
  • Ολυμπιακό Βόλου
  • Καλλιθέα
  • Εθνικό
  • Ασπρόπυργο
  • Αήττητο Σπάτων
  • Αιγάλεω
  • Παναιγιάλειο
  • Ολυμπιακό Λιοσίων

Έχει δεχθεί 11 γκολ συνολικά από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Με την φανέλα της Καλλιθέας είχε αντιμετωπίσει τους δυο Δικέφαλους, δηλαδή την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε δεχθεί και αρκετά γκολ, ενώ παίκτες και από τις δυο ομάδες είχαν σημειώσει χατ-τρικ.

ΑΕΚ-Καλλιθέα: 5-1 (11/1/2015)

Όταν η Ένωση αγωνιζόταν στην Football League, το 2015, και υποδέχθηκε την Καλλιθέα στο ΟΑΚΑ, ο παίκτης του Survivor δέχθηκε πέντε τέρματα με σκόρερ τους Αραβίδη (6'), Μπρέσεβιτς (χατ-τρικ 11', 39', 48'), και Ντούνη (65') με την ομάδα του να γνωρίζει συντριπτική ήττα με 5-1.

Οι συνθέσεις

ΑΕΚ: Ανέστης, Ρόβας, Γροντής, Λαμπρόπουλος, Σαρρής, Ανάκογλου, Γιόχανσον (59’ Ζόριτς), Αραβίδης (74’ Τσεβάς), Μάνταλος, Ντούνης, Μπρέσεβιτς (68’ Φαγέ).

Καλλιθέα: Κατσούλης, Λεβέντης, Παγώνης, Τσώνης, Πίκολο, Ρουσάκης, Κατσικογιάννης (46’ Ντουρμπισάι), Ματσάντο, Μιχαλόπουλος (58΄ Μπριλάκης), Αρναρέλλης, Αριανούτσος (64’ Σταμόπουλος)

ΠΑΟΚ- Καλλιθέα: 6-0 (24/1/ 2013)

Όμως η ΑΕΚ δεν ήταν η μόνη που σκόραρε... κατά ριπάς, αφού ο Σάκης Κατσούλης το 2013 είχε δεχθεί αρκετά γκολ και από τον ΠΑΟΚ, σε ματς για το Κύπελλο Ελλάδας. Η Καλλιθέα ηττήθηκε με 6-0.

Ο δικέφαλος του Βορρά είχε σημειώσει 6 γκολ σε εκείνο το παιχνίδι με σκόρερ τους: Αθανασιάδη (χατ τρικ 6', 41, 56'), Λάζαρ (12'), Λόρενς (38'), Κατσουράνη (43').

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ (Δώνης): Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Κατσουράνης (61' Γκαρσία), Λάζαρ (61' Κίτσιου), Λόρενς (Ρομπέρ 61'), Σαλπιγγίδης, Αθαναασιάδης.

Καλλιθέα (Παπακώστας): Κατσούλης, Χριστοφιλέας, Αρβανίτης, Ατματζίδης (75' Ματσούκας), Καλτσάς (68' Κατσικογιάννης), Μαρουκάκης, Ντακόλ (46' Μουσταφίδης), Βιγιαρέχο, Σταύρου, Πίκολο, Φαγιέ.

Η υποψηφιότητα για βραβείο του ΠΣΑΠ

Αξίζει να σημειωθεί, πως όταν αγωνιζόταν στην Καλλιθέα, ήταν ένας από τους τρεις υποψήφιους (σε έναν εκ των δυο ομίλων της Γ Εθνικής) για το βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερος Τερματοφύλακας FootballLeague 2 - 1ος Όμιλος», και αφορούσε τη σεζόν 2010/11 που έπαιζε στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Παράλληλα ως παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, είχε κληθεί και στην Εθνική Ελπίδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mην χάσετε την πρεμιέρα του «Όλα για τη φανέλα» με πρώτο καλεσμένο τον Μάκη Παπαδημητρίου