Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Παρνασσό: Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει (vid)

Gazzetta team
Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Παρνασσό: Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει (vid)
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα έβαλε με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για το γεγονός ότι αγνόησε την απαγόρευση και πήγε ταξίδι.

Έντονα αρνητικά σχόλια προκάλεσε η εξόρμηση που έκανε εν μέσω πανδημίας και απαγόρευσης κυκλοφορίας, στον Παρνασσό η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με τον σύντροφό της.

Η παρουσιάστρια μετά τον σάλο που προκλήθηκε κλείδωσε τα σχόλια στις αναρτήσεις της στο Instagram. Πολλοί ήταν εκείνοι, διάσημοι και μη, που της άσκησαν σφοδρή κριτική – και δικαιολογημένα.

Το θέμα συζητήθηκε και στο Pop Up. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και οι συνεργάτες της δεν της χαρίστηκαν.

«Σε μια περίοδο όπως η πανδημία, ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει. Από τη στιγμή που το μοιράζεσαι και δείχνεις στον κόσμο ότι “εγώ τα αγνοώ τα μέτρα και πάω ταξίδι” δεν κλειδώνεις τα σχόλια. Το δείχνεις, το προωθείς, ανεβάζεις τα stories σου, περνάς πολύ ωραία και μπράβο σου. Είσαι γνωστό πρόσωπο, ο κόσμος σε ακολουθεί, άφησέ τον να πει τη γνώμη του», είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη από την πλευρά της σχολίασε δηκτικά: «Ίσως η κυρία Σπυροπούλου θα έπρεπε να καταλάβει ότι είναι άλλο να διαφημίζεις κραγιόν και άλλο να διαφημίζεις το θράσος σου να αγνοείς ότι αυτή τη στιγμή στη χώρα μετράμε καθημερινά 3000 κρούσματα, νεκρούς και είναι πλήρη τα νοσοκομεία και όχι τα ξενοδοχεία. Εύχομαι και ελπίζω τα stories που ανεβάζει αυτή την περίοδο να είναι όντως από άλλη περίοδο γιατί δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτά είναι stories αυτής και της προηγούμενης εβδομάδας γιατί είναι πάρα πολύ σοβαρό αυτό που έχει κάνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ