Η απάντηση της Καινούργιου στον Κούγια: «Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει» (vid)

Gazzetta team
Η απάντηση της Καινούργιου στον Κούγια: «Καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει» (vid)
Η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου εκνευρίστηκε όταν έμαθε για την ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια στην οποία την φωτογραφίζει και απάντησε.

Η Κατερίνα Καινούργιου έγινε έξαλλη όταν πληροφορήθηκε την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας για όσους έχουν αναφερθεί στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη και την φωτογραφίζει αναφέροντας την ως «επαγγελματία κυρία της Μυκόνου».

Η παρουσιάστρια απάντησε μέσα από την εκπομπή της, εμφανώς εκνευρισμένη αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Για το ήθος το δικό μου δεν έχει τολμήσει να μιλήσει κανείς, γνωρίζει την οικογένειά μου και τον τρόπο που με έχουν μεγαλώσει. Να δω τι θα πει στον πατέρα μου. Εγώ είμαι περήφανη για την αξιοπρέπειά μου...», τόνισε.

«Και παιδεία έχω και πανεπιστήμιο έχω τελειώσει, αν και η μόρφωση δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Αν το επαγγελματίας κυρία της Μυκόνου είναι όπως το επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι, τότε είναι τιμή μου. Εδώ να ξεκαθαρίσω πως δεν έχω κανένα σπίτι στην Μύκονο, τυχαίνει τα τελευταία χρόνια να είναι του συντρόφου μου και όχι δικό μου. Και στο παρελθόν έχω πάει με τις φίλες μου. Ωστόσο για το ήθος μου δεν έχει μιλήσει κανείς. Ντροπή του! Είναι τιμή μου να με πιάνει στο στόμα του ένας τέτοιος τύπος. Είστε ο τελευταίος που θα μιλήσετε για ήθος. Εσείς και το περιβάλλον σας. Γνωρίζει και την οικογένειά μου και είναι κρίμα. Ξέρει πως με έχουν μεγαλώσει. Να δω τι θα απαντήσει στον πατέρα μου, έξαλλη είμαι. Να θυμηθούμε λίγο τι μας απάντησε ο κύριος Κούγιας όταν του κάναμε μια απλή ερώτηση; (σ.σ. ο ποινικολόγος είχε κλείσει το τηλέφωνο). Πάντα μιλάω με ευγένεια. Έχει αναφέρει κι άλλους μέσα στη ανακοίνωση...», τόνισε μεταξύ άλλων.

«Δεν φοβόμαστε κύριε Κούγια και επιφυλασσόμαστε κι εμείς. Δεν είστε ο μοναδικός καλός ποινικολόγος...», είπε επίσης.

Οι συνεργάτες της την υποστήριξαν, ενώ εκείνη αναφέρθηκε και στα εκατοντάδες μηνύματα των τηλεθεατών: «Συνεχίζω να μιλάω και επειδή δεν είμαι νομικός φοβάμαι μην πω κάτι που δεν πρέπει. Τα μηνύματά σας είναι πάρα πολλά και σας ευχαριστώ. Δεν θα ασχοληθώ άλλο με αυτό τον τύπο. Ούτε το όνομά του δεν θα ξαναπώ», ανέφερε κλείνοντας την συζήτηση.

Όμως επιστρέφοντας από τις διαφημίσεις αναφέρθηκε ξανά λέγοντας: «Με πήρε τηλέφωνο ο μπαμπάς μου. Δεν θα το αφήσω έτσι, καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να πάρει θέση και να τον μαζέψει. Για το ήθος μου δεν έχει μιλήσει κανείς. Δυστυχώς δεν μπορώ να κινηθώ νομικά γιατί δεν με αναφέρει ονομαστικά μέσα, απλά με φωτογραφίζει. Ξαναλέω καλώ τον δικηγορικό σύλλογο να κάνει κάτι γι' αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ