Survivor: Τα χάδια του Νίκου στην Άννα Μαρία και το unfollow του φίλου της (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τα χάδια του Νίκου στην Άννα Μαρία και το unfollow του φίλου της (vid)
Ο Νίκος Μπάρτζης φαίνεται ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την Άννα Μαρία και κάποια πλάνα τους στο Survivor άναψαν… φωτιές.

Οι παίκτες του Survivor σχηματίζουν δυνατές φιλίες όσο περνάει ο καιρός στο νησί. Κάποιοι μάλιστα, φαίνεται ότι έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Νίκου Μπάρτζη και της Άννας Μαρίας Βέλλη. Οι δύο παίκτες των μπλε δεν κρύβουν ότι υπάρχει μεταξύ τους μιας συμπάθεια που όπως ισχυρίζονται έχει δημιουργήσει μια δυνατή και αθώα φιλία.

Μάλιστα, κατηγορήθηκαν γι αυτή τη σχέση που έχουν αναπτύξει από τον Αλέξη Παππά, ο οποίος είχε πει ότι κάποιες τρυφερές στιγμές τους ίσως και να είναι παρεξηγήσιμες, δεδομένου ότι η Άννα Μαρία βρίσκεται σε σχέση έξω από το παιχνίδι.

Οι τρυφερές στιγμές των δύο μπλε στο τελευταίο επεισόδιο έγιναν αντικείμενο συζήτησης στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο Νίκος χαϊδεύει τρυφερά το χέρι της Άννας Μαρία ενώ αυτή κοιμάται δίπλα του στην καλύβα.

Η κουβέντα… άναψε περισσότερο όταν ειπώθηκε ότι ο σύντροφος της Άννας Μαρίας της έχει κάνει unfollow στο instagram και ενώ εκείνη τον ακολουθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ