«Χείμαρρος» η Γερμανού: «Το "τα θέλω όλα" δεν γίνεται με τη βία», σχολίασε για παλιότερη δήλωση του Λιγνάδη (vid)

Gazzetta team
«Χείμαρρος» η Γερμανού: «Το "τα θέλω όλα" δεν γίνεται με τη βία», σχολίασε για παλιότερη δήλωση του Λιγνάδη (vid)
«Οργισμένη» η Ναταλία Γερμανού με το σχόλιο του Δημήτρη Λιγνάδη σε παλιότερη εκπομπή: «Στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα».

Στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» προβλήθηκε ένα απόσπασμα από παλιότερη εκπομπή με παρουσιαστή τον Θέμο Αναστασιάδη, όπου ήταν καλεσμένος ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός-σκηνοθέτης μιλούσε για την κτητικότητα στον έρωτα.

Πιο συγκεκριμένα, τότε, ο Δημήτρης Λιγνάδης είχε δηλώσει μέσα σε όλα πως «στον έρωτα είμαι κτητικός. Θέλω μόνο τα πάντα. Δεν θέλω πολλά. Για μένα ο έρωτας γράφεται με Ε κεφαλαίο. Για μένα ο έρωτας δεν το έχει σε medium. Βγαίνει μόνο σε XL. Δεν υπάρχει medium στον έρωτα».

Αμέσως μετά την προβολή του αποσπάσματος, η Ναταλία Γερμανού δεν μάσησε τα λόγια της και ανέφερε: «Αυτού του είδους η κτητικότητα, η απληστία, το «τα θέλω όλα» θα μπορούσε ενδεχομένως και κάτω από τελείως διαφορετικές συνθήκες να είναι αποδεκτή. Πολλές φορές οι άνθρωποι λέμε πως τα θέλουμε όλα στη δουλειά μας ή στον έρωτα. Αρκεί αυτό το «τα θέλω όλα» να μη γίνεται με την βία. Αυτή είναι η ειδοποιός διαφορά».

«Μπορεί κάποιος να τα θέλει όλα, να τα διεκδικεί όλα, αλλά όχι με την βία. Υπάρχουν τρόποι και τρόποι διεκδίκησης» τόνισε η παρουσιάστρια..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ