Βγήκαν μαχαίρια στη ψηφοφορία του Masterchef: «Θα σας γ*****@ όλους» (vid)

Gazzetta team
Βγήκαν μαχαίρια στη ψηφοφορία του Masterchef: «Θα σας γ*****@ όλους» (vid)
Η Κόκκινη Ομάδα κλήθηκε να ψηφίσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση και επικράτησε ένταση.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο MasterChef προέκυψαν με εντάσεις.

Η Κόκκινη ομάδα είναι η μεγάλη ηττημένη από την ομαδική δοκιμασία του MasterChef και έπρεπε να επιλέξουν δύο ακόμα υποψήφιους προς αποχώρηση από το μαγειρικό διαγωνισμό.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έλειψαν τα καρφιά ανάμεσα στους συμπαίκτες. Ο ένας κατηγορούσε τον άλλο για την ήττα. Ο Διονύσης ζήτησε να παραχωρηθεί αλλού η ασυλία που κέρδισε δίχως αυτό να γίνεται δεκτό ενώ ο Γιάννης δέχτηκε άλλη μια φορά τα πυρά ως αρχηγός της ομάδας. Έτσι μετά από ένα γύρο ψηφοφορίας με εντάσεις η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση, που θα μονομαχήσει μαγειρικά με τη Χριστίνα Παπαοικονόμου είναι η Μαρία Λαζαρίδου, που ψηφίστηκε γιατί δεν πίστεψε στην ομάδα της.

Για τη θέση του τρίτου υποψηφίου προς αποχώρηση υπήρξε τριπλή ισοψηφία κι έτσι ο Γιάννης, ως αρχηγός της ομάδας, επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Κωστή Αλεξάκη, που εκνευρίστηκε λέγοντας ότι δεν υπάρχουν αρχές. Από την άλλη ο Πάνος μετέφερε στο Γιάννη ότι όταν πάει σπίτι θα τους γ….ι όλους, προφανώς επειδή δεν του αρέσει το κλίμα που επικρατεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ