Σχοινάς για παρενοχλήσεις: «Μακάρι να ανοίξουν αυτιά, μάτια και μύτες» (vid)

Gazzetta team
Σχοινάς για παρενοχλήσεις: «Μακάρι να ανοίξουν αυτιά, μάτια και μύτες» (vid)
Ο γνωστός τραγουδιστής, Διονύσης Σχοινάς, εξέφρασε την άποψή του για τις καταγγελίες που γίνονται στον χώρο του θεάτρου και τάχθηκε υπέρ των θυμάτων παροτρύνοντας όποιον έχει υποστεί κακοποίηση να βγει και να μιλήσει.

Ο Διονύσης Σχοινάς μίλησε στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάματος λέγοντας πως όσο και αν παραγράφονται κάποια αδικήματα, για τους ανθρώπους δεν παραγράφονται.

«Όποιος έχει πέσει θύμα παρενόχλησης να βγει και να μιλήσει. Μπράβο στην τηλεόραση που αν και λένε ότι δικάζει, κάνει καλά την δουλειά της γιατί η πολιτεία δεν δικάζει. Ας δικάσει λοιπόν κάποιος. Εχω γιο και με φοβίζει αυτή η κατάσταση αλλά πιστεύω πως δεν θα ξαναγίνει πια. Όλα αυτά τα παιδιά έπαιξαν μεγάλο ρόλο, έγιναν μια γροθιά για να πάμε στο επόμενο επίπεδο. Όσον κι αν παραγράφονται κάποια αδικήματα, για τους ανθρώπους δεν παραγράφονται», ανέφερε.

«Μακάρι με όλο αυτό που κάνετε μέσω της τηλεόρασης να ανοίξουν αυτιά, να ανοίξουν μάτια και να ανοίξουν και μύτες», είπε αστειευόμενος για τις μύτες

Παράλληλα και λόγω της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου, μίλησε και για τη σχέση του με την Καίτη Γαρμπή και δήλωσε πως είναι ερωτευμένος 25 χρόνια μαζί της, συμπληρώνοντας πως από την αρχή ήξεραν πως ο ένας είναι για τον άλλο.

«Είναι να σου κάτσει ο άνθρωπος, είναι τελείως λαχείο. Εμάς μας έκατσε από την αρχή, ξέραμε ότι ο ένας είναι για τον άλλο. Έχουμε πάντα όριο με την Καίτη, ακόμα και στον τρόπο που μαλώνουμε με την Καίτη…» ανέφερε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ