Τα σενάρια για τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ (vid)

Gazzetta team
Τα σενάρια για τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στη σειρά της ΕΡΤ (vid)
Ο Πέτρος Φιλιππίδης απομακρύνθηκε από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» μετά το σάλο που ξέσπασε για παρενοχλήσεις στο χώρο του θεάματος και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα σενάρια που εξετάζει η ΕΡΤ.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν θα συμμετέχει στην γνωστή σειρά της ΕΡΤ μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στο χώρο του θεάματος και ήδη στο κρατικό κανάλι αναζητούν λύση για τον ρόλο του γνωστού ηθοποιού.

Το αρχικό σενάριο ήταν ο ρόλος του «Παρασκευά» που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης να δοθεί σε άλλον ηθοποιό, κάτι που εγκαταλείφθηκε νωρίς.

Τα δύο επόμενα σενάρια έχουν έναν κοινό παρονομαστή. Να εξαφανιστεί ο ρόλος του «Παρασκευά». Όσο για το πως θα μάθει το κοινό τι απέγινε ο «Παρασκευάς», υπάρχουν δύο διακλαδώσεις. Είτε μέσω αφήγησης των άλλων ηρώων της σειράς που θα εξηγήσουν γιατί ο «Παρασκευάς» εγκατέλειψε το χωριό, είτε μέσω ενός νέο προσώπου που θα κάνει την εμφάνισή του στη σειρά και θα δώσει όλες τις απαντήσεις.

Ήδη έχει γίνει κρούση σε δύο ηθοποιούς για αυτό τον ρόλο. Πρόκειται για τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη και τον Θανάση Ευθυμιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ