​Η απόφαση της ΕΡΤ για τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (vid)

Gazzetta team
​Η απόφαση της ΕΡΤ για τον ρόλο του Πέτρου Φιλιππίδη στο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» (vid)
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έπειτα από τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταγγελίες στο χώρο του θεάματος δεν θα συνεχίσει στη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», την ώρα που γίνονται συζητήσεις πως θα εξελιχθεί ο ρόλος του.

Εκτός ΕΡΤ τέθηκε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά την καταιγίδα καταγγελιών που έχει ξεσπάσει στο χώρο του θεάτρου. Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Μίχας στο «Πρωινό», ο ήρωας δεν θα πεθάνει, ούτε θα αντικατασταθεί, αλλά θα εξαφανιστεί μέσω διηγήσεων.

«Ο ρόλος του Πέτρου Φιλιππίδη ολοκληρώνεται στο 88ο επεισόδιο. Όχι αυτή την Παρασκευή, την επόμενη. Θα δούμε τον Παρασκευά να εξαφανίζεται μέσω διηγήσεις ηρώων. Το πώς ακριβώς, πού βρίσκεται και τι έχει συμβεί, θα το μάθουμε από την πλοκή. Πάντως δεν πεθαίνει ο ήρωας και ούτε πρόκειται να αντικατασταθεί από άλλον ηθοποιό», ανέφερε ο Αλέξης Μίχας.

Μάλιστα, ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο γνωστός ηθοποιός φεύγει από τα τρέιλερ της σειράς της ΕΡΤ, αλλά και από το θέατρο Μουσούρη. Οταν ξανανοίξουν τα θέατρα η πολύχρονη συνεργασία του ηθοποιού με τον παραγωγό Κάρολο Παυλάκη δεν πρόκειται να συνεχιστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ