Χάρης Ρώμας: Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά

Gazzetta team
Χάρης Ρώμας: Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά πάνω από μια φορά
Στην αποκάλυψη ότι έχει πέσει θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης περισσότερες από μία φορές, προέβη ο γνωστός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας.

Σε μία αποκάλυψη προέβη ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός, Χάρης Ρώμας, μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο OPEN.

Αναφερόμενος στο φλέγων ζήτημα των ημερών και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου, ο Χάρης Ρώμας, αποκάλυψε ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Εξοργίζομαι και εγώ που μαθαίνω ότι σε ευάλωτες δουλειές, όχι ότι δεν ήξερα ότι σε ευάλωτες δουλειές όπως αυτή που κάνουμε εμείς όπως η showbussines, όπως η καλλιτεχνία. Σε τέτοιου είδους κλάδους, όπου υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια, μεγάλη ανεργία και μεγάλο πάθος για να κάνεις αυτό το λειτούργημα, το επάγγελμα, θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σ’ εκμεταλλευτούν», δήλωσε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους συναδέλφους του για τους οποίους έχουν υπάρξει καταγγελίας, λέγοντας ότι ήδη πληρώνουν τις πράξεις τους.

«Το πληρώνουν έτσι κι αλλιώς είτε ποινικά ασκηθεί δίωξη που απ’ ότι φαίνεται παραγράφονται οι περισσότερες περιπτώσεις, αν όχι όλες. Το πληρώνουν αυτοί οι άνθρωποι γιατί έχουν τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους, γιατί είναι δακτυλοδεικτούμενοι, γιατί κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες που δεν θα θέλανε να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει πέσει και ο ίδιος θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Σ’ όλους μας έχει συμβεί και βέβαια μου έχει συμβεί και παραπάνω από μία φορά. Φυσικά και μου έχει συμβεί και ήταν πολύ σοκαριστικό, αντέδρασα. Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια, μπόρεσα να πω όχι, να το ξεκόψω και να σπρώξω και το συγκεκριμένο πρόσωπο στη μία περίπτωση και να φύγω.

«Δεν υπάρχει ούτε ένα νέο παιδί να βγει και να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν μου φέρθηκε σαν πατέρας. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού, εσύ ο ίδιος καθορίζεις πόσο θέλεις να σε θυμούνται σαν μια φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους και πόσο πολύ θες να είσαι μία σκοτεινή περίπτωση στη ζωή τους», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή: reader.gr