Survivor: Τριαντάφυλλος και Μπόγδανος έκαναν γυμνοί μπάνιο (vid)

Gazzetta team
Survivor: Τριαντάφυλλος και Μπόγδανος έκαναν γυμνοί μπάνιο (vid)
Είχε και τα... απρόοπτά της η χθεσινή μετάδοση του Survivor, όταν κάποια στιγμή στη μετάδοση φάνηκε ο Τριαντάφυλλος και ο νέος παίκτης της «κόκκινης» ομάδας, ο Μπόγδανος, να κάνουν μπάνιο γυμνοί!

Το δεύτερο μέρος της δοκιμασίας ασυλίας στο Survivor, περιελάμβανε μία λασπομαχία, όπου οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε στο στίβο μάχης, να περάσουν μεταξύ άλλων, έρπειν κάτω από ένα δίχτυ που ήταν γεμάτο λάσπη μέχρι να φτάσουν στο τέρμα και τον στόχο για τη νίκη.

Μέχρι το πρόσωπο γέμισαν οι διαγωνιζόμενοι από τις δύο ομάδες με λάσπη, με τελικούς νικητές του "κόκκινους" με σκορ 10-7, που είδαν σαν θεατές το συμβούλιο αποχώρησης. Εκεί που έφυγε απ το παιχνίδι επιβίωσης η Βαλέρια Χοψονίδου, αδελφή της Ολυμπίας, συζύγου του Βασίλη Σπανούλη, καθώς έχασε από την Έλενα Κρεμλίδου και την Ελευθερία Ελευθερίου.

Όταν οι ομάδες επέστρεψαν στην παραλία τους μετά τον αγώνα, προσπάθησαν να διώξουν τις λάσπες που είχαν απομείνει, έτσι το τηλεοπτικό πλάνο έδειξε τον Μπόγδανο μπαίνοντας στη θάλασσα να πετά το μαγιό του στον αέρα εκεί που βρισκόταν ήδη ο Τριαντάφυλλος.

«Σήμερα ήρθαμε στην παραλία και έπρεπε οπωσδήποτε να κάνουμε μπάνιο, γιατί χθες κοιμηθήκαμε με τις λάσπες, είχαμε λίγο ξεπλυθεί στην πισίνα αλλά υπήρχαν λάσπες. Με τον τρελό τον Τριαντάφυλλο μπήκαμε μέσα βγάλαμε μαγιό και αρχίσαμε εκεί πέρα. Με την ομάδα είναι όλα αυθόρμητα, έπρεπε να πλύνουμε τα μαγιό από τις λάσπες εκεί δεν υπάρχουν ντροπές. Τα πλύναμε με άμμο», δικαιολογήθηκε στην κάμερα ο Ηλίας Μπόγδανος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ