Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού» (vid)

Gazzetta team
Δημήτρης Σταρόβας: «Ο Κώστας Σπυρόπουλος είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού» (vid)
Ο Δημήτρης Σταρόβας μάλλον δεν έχει πειστεί για τις καταγγελίες που έχει σχετικά με τον Κώστα Σπυρόπουλο.

Προς υπεράσπιση του Κώστα Σπυρόπουλου εμφανίστηκε ο Δημήτρης Σταρόβας την Παρασκευή το πρωί, στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open, λίγο μετά αφού έγιναν γνωστές οι καταγγελίες της Τζένη Μπότση, της Αγγλικής Λάμπρη και της Λουκίας Μιχαλά.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση λοιπόν, ο γνωστός καλλιτέχνης είπε: «Δεν έχω μιλήσει με τον Κώστα. Εάν γνώριζα κάτι δεν θα έβαζα καμία φιλία μπροστά στην κακοποίηση και ο αδερφός μου να ήταν το ίδιο θα έκανα», ξεκαθάρισε αρχικά.

«Έχω δει αυτόν τον άνθρωπο να στηρίζει ηθοποιούς που δεν είχε καν εμπορικό συμφέρον. Δεν γίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα, μη σας πω ότι εκνευρίστηκα κιόλα. Έχει πάρει το μέρος ανθρώπων, έχει κάνει υπομονή. Όταν ένας άνθρωπος κάθεται και βάζει τον εαυτό του πίσω χωρίς να έχει εμπορικό συμφέρον, ούτε οτιδήποτε προκειμένου να στηρίξει κάποιον άνθρωπο, δεν μπορεί ο ίδιος άνθρωπος να έχει κάνει το εντελώς αντίθετο», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Σταρόβας, αφού σημείωσε πως «Θα πω και κάτι που είναι λίγο επικίνδυνο, ρίσκο να παρεξηγηθώ», δήλωσε το εξής: Δεν μπορεί ένας άνθρωπος με τόσο ευγενική ψυχή,.. Ο Κώστας είναι ένας άντρας ωραίος, υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που κορίτσια ήθελαν να είναι μαζί του, είναι φαντασίωση του μισού ελληνικού πληθυσμού και παλαιότερα και συνεχίζει και τώρα. Ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας αυτό, ότι αυτού του είδους οι καταγγελίες, με όλο τον σεβασμό στα κορίτσια που τους έχουν δημιουργήσει οι άνθρωποι πρόβλημα, παίρνουν και κάτι μεταφυσικές προεκτάσεις. Το έχω ζήσει κι εγώ προσωπικά. Απλά το αναφέρω».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ