Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος για τις καταγγελίες για Σπυρόπουλο: «Ήρθες σπίτι μου κλαίγοντας» (pics)

Gazzetta team
Καπουτζίδης και Σεργουλόπουλος για τις καταγγελίες για Σπυρόπουλο: «Ήρθες σπίτι μου κλαίγοντας» (pics)
Γιώργος Καπουτζίδης και Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασαν τις καταγγελίες για τον Κώστα Σπυρόπουλο, έχοντας ακούσει τα περιστατικά από τα θύματα.

Μετά τον Γιώργο Κιμούλη και Κώστας Σπυρόπουλος βρίσκεται στο επίκεντρο για ανάρμοστη συμπεριφορά στον καλλιτεχνικό χώρο, μετά τις καταγγελίες που έκαναν η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

Κάτω από την ανάρτηση της καταγγελίες τους στα social media, υπάρχουν εκατοντάδες σχόλια από επώνυμους και ανώνυμους που εκφράζουν την συμπαράστασή τους.

Κάποια από αυτά όμως, ξεχωρίζουν...

Όπως αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη στην Αγγελική Λάμπρη.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κόσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι’ αυτό», έγραψε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σχολίασε: «Από τότε που μου το είπες για πρώτη φορά έβλεπα στο βλέμμα σου πάντα αυτή τη σκιά. Από σήμερα τα μάτια σου θα λάμπουν για πάντα χωρίς το φόβο που τόσα χρόνια έκρυβες, όπως μπορούσες. Σ’ αγαπώ και εύχομαι η κόρη σου να είναι ατρόμητη σε όλη της τη ζωή γιατί απλά η μητέρα της έπαψε να φοβάται. Η τόλμη σας είναι ιστορική. Είμαστε στο πλευρό σας και στηρίζουμε την απόφαση σας. Κάνετε ένα μεγάλο βήμα που θα μας πάει όλους μπροστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ