«Περήφανος για τη Ζέτα»: Η ανάρτηση του Νίκου Ψαρρά, που έπαιζαν μαζί στην παράσταση "Closer" (pic)

Gazzetta team
«Περήφανος για τη Ζέτα»: Η ανάρτηση του Νίκου Ψαρρά, που έπαιζαν μαζί στην παράσταση "Closer" (pic)
Ο Νίκος Ψαρράς συμμετείχε στο θεατρικό έργο, στο οποίο αναφέρθηκε η Ζέτα Δούκα.

Μετά τις καταγγελίες που έκανε σήμερα η Ζέτα Δούκα σε πρωινή εκπομπή πως δέχτηκε ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, οι συνάδελφοί της έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια τη στήριξή τους προς το πρόσωπο της ηθοποιού.

«Δεν είναι σεξουαλικής φύσεως, και θέλω να το τονίσω, είναι ψυχολογική και λεκτική βία. Ήταν πριν από 13-14 χρόνια σε κεντρικό θέατρο της Αθήνας με ένα πολύ ωραίο έργο, με σπουδαίο καστ. Ο συγκεκριμένος σκηνοθέτης και ηθοποιός ήταν επικεφαλής του θιάσου, ο οποίος είναι ένας σπουδαίος ηθοποιός. Συνάντησα μία απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις, περιστατικά θυμού, απαξίωσης, ειρωνείας σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πάνω στη σκηνή έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να προκαλέσει στον άλλον ένα βραχυκύκλωμα για να τα χάσει…», δήλωσε μεταξύ άλλων.

«Περήφανος για την Ζέτα»

Όλα όσα κατήγγειλε η ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», συνέβησαν το διάστημα που έπαιζαν μαζί με τον Γιώργο Κιμούλη στην παράσταση «Closer» στο Θέατρο Αθηνών.

Ο Νίκος Ψαρράς που συμμετείχε επίσης στο θεατρικό έργο λίγες ώρες μετά, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας «Περήφανος για την Ζέτα».

Δώρα Χρυσικού: «Στο πλευρό της Ζέτας Δούκα»

Το παράδειγμα του Νίκου Ψαρρα ακολούθησε και η Δώρα Χρυσικού, οποία συμμετείχε επίσης στην παράσταση τότε, πραγματοποιώντας μία λιτή, αλλά γεμάτη νόημα ανάρτηση στο facebook:

«Εννοείται ότι είμαστε με τη Ζέτα, για να σταματήσουν οι σπέκουλες. Περισσότερα και ειδικότερα σύντομα…», έγραψε χαρακτηριστικά.