Καταγγελία για σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του (vid)

Gazzetta team
Καταγγελία για σκάνδαλο στο Survivor: Η παραγωγή άφησε τον Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του (vid)
Η παραγωγή του Survivor φαίνεται να άφησε τον Πάνο Καλλίδη να τηλεφωνήσει στη γυναίκα του, για να μην αποχωρήσει οικιοθελώς.

Ο μάνατζερ ράγκμπι, Πάνος Αργιανίδης, παλαίμαχος του Survivor, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης και αποκάλυψε κάτι που δεν φανταζόμασταν. Μετά το επεισοδιακό χθεσινό συμβούλιο του νησιού, όπου βγήκαν μαχαίρια για το κλεμμένο φαγητό, η παραγωγή άφησε τον Πάνο Καλλίδη να πάρει τηλέφωνο τη γυναίκα του, σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του μάνατζερ ράγκμπι.

Οι κατηγορίες του Τριαντάφυλλου και πολλών μελών της κόκκινης ομάδας προς το πρόσωπο του Πάνου Καλλίδη ότι έχει κλέψει λάδι, έφεραν τον τραγουδιστή σε έξαλλη κατάσταση. Ήταν σε τόσο άσχημη ψυχολογία που δήλωσε ότι θα αποχωρήσει από το Survivor. Για να ηρεμήσει και να αλλάξει άποψη, η παραγωγή τον άφησε να πάρει τηλέφωνο τη σύζυγό του.

Ο Πάνος Αργιανίδης μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Εφόσον, ο ισχυρισμός του ισχύει, μιλάμε για σκάνδαλο καθώς καταρρίπτεται η σημασία τόσο του επάθλου επικοινωνίας, όσο και του ανταγωνισμού.

Επιπλέον, ο Πάνος Αργιανίδης αποκάλυψε ότι η παραγωγή δίνει επιπλέον φαγητό στους παίκτες του Survivor και ότι γενικότερα είναι ελαστική σε διάφορα θέματα. Δήλωσε χαρακτηριστικά «Σίγουρα δίνονται κάποιες βιταμίνες στα παιδιά γιατί δεν θέλουν να πάθουν κάτι οι παίκτες. Συνοδεύεται με φρούτα ή κάτι άλλο το οποίο δεν είναι σίγουρα κάτι που τρως στο σπίτι σου. Αλλά σίγουρα τους δίνουν κάτι γιατί οι παίκτες έχουν υπογράψει και ασφάλεια ζωής, δεν μπορούν να πάθουν κάτι. Επίσης πριν από τα αγωνίσματα οι παίκτες τρώνε μπανάνα, ή αβοκάντο ή κάποιο ρόφημα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ