«Είναι το πιο σκληρό Survivor»: O Λιανός «έφαγε κράξιμο» από παλιούς παίκτες και τους απαντά (vid)

Gazzetta team
«Είναι το πιο σκληρό Survivor»: O Λιανός «έφαγε κράξιμο» από παλιούς παίκτες και τους απαντά (vid)
Ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, εξήγησε τους τρεις λόγους που θεωρεί το φετινό ριάλιτι επιβίωσης πιο δύσκολο.

Ο Γιώργος Λιανός σε ένα από τα προηγούμενα επεισόδια του Survivor είχε αναφέρει πως το φετινό ριάλιτι επιβίωσης είναι το πιο σκληρό.

Ωστόσο, όπως είπε, ήθελε να απαντήσει στους παλιούς παίκτες των προηγούμενων Survivor, οι οποίοι του έστειλαν μήνυμα γι’ αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός τόνισε με σαφήνεια πως «θα ήθελα να απαντήσω επειδή μου έστειλαν μηνύματα και αρκετοί παλιοί παίκτες στο Instagram. Χιουμοριστικά ίσως επειδή είπα πως αυτό είναι το πιο σκληρό Survivor. Σε σχέση με τα τρία που έχουν γίνει, δηλαδή από το 2017 και μετά, είναι το πιο σκληρό αυτό και το ξέρω από τους παραγωγούς. Βλέπω πως στήνεται. Καμία φυλή δεν ξεκίνησε με δύο σπίρτα, καμία φυλή δεν ξεκίνησε με τέτοιο καιρό σε τέτοιο σημείο του νησιού που πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές και καμία φυλή δεν ξεκίνησε χωρίς να έχει στημένη την καλύβα της».

«Αυτά είναι τρία πράγματα τα οποία κάνουν την επιβίωση πάρα πολύ σκληρή. Δηλαδή το είπα με αγάπη και απάντησα σε πάρα πολλούς παλιούς παίκτες γιατί έφαγα κράξιμο. Εντάξει, βέβαια, σε χιουμοριστική φάση» συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός. «Δεν έχω την τελική τριάδα στο μυαλό μου γιατί αλλάζουν οι ισορροπίες πάρα πολύ. Ένας λόγος που συμβαίνει αυτό είναι μεν να έρθουν σε ισορροπία οι ομάδες αλλά και γιατί κάποια μέλη έχουν την ικανότητα να ασκούν ηγετικές τάσεις. Οπότε πάντα το Survivor τελειώνει έχοντας γίνει 2 ή τρεις αλλαγές στις ομάδες. Όχι μόνο μία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ