MasterChef: «Έχω βάλει στόχο τα 84 ζιβάγκο, στιλιστικές ακρότητες ο Κοντιζάς», είπε ο Κουτσόπουλος (vid)

Gazzetta team
MasterChef: «Έχω βάλει στόχο τα 84 ζιβάγκο, στιλιστικές ακρότητες ο Κοντιζάς», είπε ο Κουτσόπουλος (vid)
Πρεμιέρα για το MasterChef αλλά και για τις ατάκες του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Πρεμιέρα έκανε απόψε το MasterChef και οι τρεις κριτές Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης μίλησαν λίγο πριν, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Αναφέρθηκαν στις αλλαγές που θα υπάρχουν στον νέο κύκλο, οι οποίες έγιναν γνωστές και στην πράξη μετά την πρεμιέρα, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν για ακόμα μια φορά απολαυστικός, τρολάροντας τόσο τον Σωτήρη Κοντιζά όσο και τον ίδιο του τον εαυτό.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στις στιλιστικές επιλογές του συναδέλφου και συμπαρουσιαστή του χαρακτηρίζοντάς της «ακρότητες», ενώ δεν παρέλειψε να κάνει χιούμορ και με τις δικές του ενδυματολογικές επιλογές και την αγάπη του για τα ζιβάγκο.

«Έχω βάλει στόχο τα 84 ζιβάγκο φέτος», ανέφερε και γέλασαν όλοι.

Οι αλλαγές που ανακοίνωσαν οι τρεις κριτές

Οι συνθήκες της πανδημίας έχουν προκαλέσει και τις αντίστοιχες αναπροσαρμογές στην παραγωγή του MasterChef.

«Έχουμε δημιουργήσει για όλους μας ένα κλειστό περιβάλλον προστασίας. Ο Σωτήρης στο τελευταίο επεισόδιο έταξε πολλές αλλαγές. Πάμε να δούμε ποιες είναι αυτές. Αρχικά, δεν έχουμε ομάδες. Δεύτερη πολύ βασική αλλαγή είναι ότι εμείς από το πρώτο λεπτό που θα ξεκινήσετε να μαγειρεύετε, θα είμαστε εδώ παρόντες, να παρακολουθούμε την προσπάθειά σας, να σας αποκωδικοποιήσουμε μαγειρικά και να γνωριστούμε. Τρίτη αλλαγή, για πρώτη φορά φέτος στο MasterChef, με μία μαγειρική δοκιμασία, με ένα πιάτο, υπάρχει η δυνατότητα να πάρετε το εισιτήριο για να μπείτε κατευθείαν στο σπίτι του MasterChef» ανέφεραν οι τρεις κριτές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ