Φωλιά των Κου-Κου: Μετά τον σάλο ζήτησαν συγγνώμη για τους δίδυμους του Big Brother (vid)

Gazzetta team
Φωλιά των Κου-Κου: Μετά τον σάλο ζήτησαν συγγνώμη για τους δίδυμους του Big Brother (vid)
Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης ζήτησαν συγγνώμη για τα όσα είχαν πριν μερικές μέρες οι δίδυμοι του BigBrother.

Τις τελευταίες μέρες και με αφορμή το περιστατικό με την Σοφία Μπεκατώρου, έχει ξεσπάσει σάλος και με τα όσα είπαν οι δίδυμοι του Big Brother στην εκπομπή του Star «Φωλιά των Κου-Κου».

Θυμίζουμε οτι ο Χρήστος και ο Παναγιώτης Βαρουξής είχαν παραδεχθεί οτι είχαν πάει με την ίδια κοπέλα, χωρίς εκείνη να μπορεί να ξεχωρίζει ποιος ήταν. Μάλιστα, η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης δεν αντιλήφθηκαν την σοβαρότητα των όσων είπαν τα δύο αδέλφια και το έριξαν στην πλάκα.

Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα το Πανελλαδικό Σωματείο Γυναικείων Δικαιωμάτων «Το Μωβ» να υποβάλει καταγγελία στο ΕΣΡ.

Η συγγνώμη

Οι δύο παρουσιαστές ξεκίνησαν την σημερινή τους εκπομπή, ζητώντας συγγνώμη για ότι έγινε..

«Καλημέρα, σήμερα ξεκινάμε αλλιώς, γιατί τα πράγματα είναι πια αλλιώς», είπε αρχικά ο Κρατερός Κατσούλης, για να πάρει τη συνέχεια τον λόγο η Κατερίνα Καραβάτου και να δηλώσει: «Σκέφτομαι ότι αυτές οι στιγμές απαιτούν αυτοκριτική, είναι σκέψη, είναι προσοχή, είναι επαναπροσδιορισμός, είναι δύναμη και βασικά είναι ειλικρίνεια και αλήθεια. Έφταιξα και ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη συμπεριφορά μου, αλλά και για τις επιλογές που έχω κάνει πριν από αυτή τη συμπεριφορά. Αλλά όλα αυτά πρόκειται να διορθωθούν και αυτό είναι μια απόφαση και υπόσχεση ζωής για εμένα και προς τον εαυτό μου και προς όλους εσάς. Γιατί πιστεύω και πιστεύουμε ότι το να είσαι παρουσιαστής δεν είναι προνόμιο, αλλά είναι ευθύνη».

Ο Κρατερός Κατσούλης συμπλήρωσε: «Και επειδή ακριβώς είναι ευθύνη, είμαστε εδώ για να τις επωμιστούμε και να απολογηθούμε. Ένα μεγάλο συγγνώμη, λοιπόν, ειλικρινές για το λάθος που κάναμε. Ένα συγγνώμη που άθελα μας δημιουργήσαμε τόσο θυμό, πόνο, οργή, που σε κάποιες περιπτώσεις εξελίχθηκε ακόμη και σε μίσος και εκφράστηκε ακόμη και σε κατάρες προς εμάς, τα παιδιά μας, τους γονείς μας, την οικογένειά μας. Συγγνώμη που κλονίσαμε τη σχέση εμπιστοσύνης, την καθημερινή, που έχουμε φτιάξει τόσα χρόνια και δεν αναφέρομαι μόνο στα τελευταία τέσσερα χρόνια. Συγγνώμη που αυτή τη φορά δεν κάναμε σωστά τη δουλειά μας. Συγγνώμη από όλους μας, τον σταθμό, την ομάδα, τον αρχισυντάκτη, από εμάς τους ίδιους. Και μία υπόσχεση Πιστέψτε με το πάθημα, έγινε μάθημα. Αυτά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ