Survivor: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο

Gazzetta team
Survivor: Αποχώρησε η Κάτια Ταραμπάνκο
Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συνεχίσει στο Survivor μετά από το πρόβλημα της υγείας της, αν και πλέον είναι καλά.

Η Κάτια Ταραμπάνκο αποχώρησε από το Survivor, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο συμβούλιο των ομάδων.

«Η Κάτια είναι καλά στην υγεία της. Παρόλα αυτά, οι συνθήκες στο φετινό Survivor δεν της επιτρέπουν να συνεχίσει. Όπως σας είχα ανακοινώσει από την πρώτη μέρα, το φετινό Survivor είναι το πιο δύσκολο. Ζείτε καταστάσεις τις οποίες δεν έχει περάσει κανένας άλλος παίκτης μέχρι τώρα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Να υπενθυμίσουμε ότι εδώ και μέρες υπήρχε η φήμη ότι θα αποχωρούσε από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού είχε εισαχθεί δυο φορές στο νοσοκομείο και φέρεται να πάσχει από ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Ο Περικλής αμέσως μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης ανέφερε: «Η Κάτια δεν υπήρξε αλληλέγγυα. Οι άνθρωποι δεν είναι σκουλήκια να τους πατάς. Μέλημα είναι η συνοχή μας...Έκρυβε τροφές, είχε καταχραστεί το λάδι. Τα παραδέχτηκε μετά κι η ίδια, ζήτησε συγγνώμη αλλά εγώ δεν την δέχομαι αυτή τη συγγνώμη. Ίσως αν το έλεγε μόνη της, αλλά δεν το έκανε. Εμένα αυτές οι συμπεριφορές δεν μου αρέσουν», είπε μεταξύ άλλων.

«Μου έκανε εντύπωση με αυτά που ακούω. Κι όπως φεύγει έτσι, σαν κλέφτης», είπε ο Κώστας από τους Μαχητές.

Όσα ειπώθηκαν για την Κάτια προκάλεσαν την αντίδραση του Τριαντάφυλλου ο οποίος είπε μεταξύ άλλων «Ότι μας φέρθηκε κάποιος σαν σκουλήκια το λες μπροστά του, κι όχι τώρα έτσι. Μιλάμε για ένα παιδί, μια γυναίκα που δεν είναι καλά στην υγεία της και δεν είναι ωραίο να τα λέμε αυτά τώρα».

«Συμφωνούμε όλοι ότι η Κάτια έκανε λάθος, όλοι το ξέρουμε αυτό. Δεν είναι ωραίο να λέμε κάποιον για σκουλήκια. Αυτό θα το χρησιμοποιήσω για κάποιον που μισώ. Πέφτω από τα σύννεφα που τα λέει αυτά ο Περικλής», είπε ο Αλέξης Παππάς.

Αλλάζουν οι ομάδες στο Survivor

Μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της Κάτιας Ταραμπάνκο, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στις δύο ομάδες πως πλέον οι ομάδες δεν θα μείνουν οι ίδιες. Σήκωσε τον Γιώργο Κοψιδά από τους Διάσημους και τον Τζέιμς Καφετζή από τους Μαχητές ως τους καλύτερους παίκτες των ομάδων τους, ώστε να είναι αυτοί που θα κάνουν την επιλογή των νέων ομάδων ως «αρχηγοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ