Η... δίαιτα του Survivor: Πόσο άλλαξαν οι παίκτες από την έλλειψη φαγητού (pics & vid)

Gazzetta team
Η... δίαιτα του Survivor: Πόσο άλλαξαν οι παίκτες από την έλλειψη φαγητού (pics & vid)
Οι φωτογραφίες των παικτών του Survivor πριν μπουν στο reality, μία εβδομάδα μετά και τώρα.

Πόσο πολύ αλλάζει τους παίκτες του, το Survivor; Την απάντηση έδωσε σήμερα η εκπομπή «Love It» του ΣΚΑΙ, η οποία έβαλε στην... ζυγαριά «Διάσημους» και «Μαχητές».

Φυσικά δεν μέτρησε πόσα κιλά είναι ο κάθε ένας από όσους συμμετέχουν στο reality επιβίωσης, απλά συνέκρινε τις φωτογραφίες τους σε τρία διαφορετικά σημεία: Ένα στην επίσημη φωτογράφιση του παιχνιδιού, ένα την πρώτη μέρα έναρξής του και ένα τώρα.

Τα αποτελέσματα; Σε κάποιες περιπτώσεις εντυπωσιακά, καθώς η έλλειψη φαγητού τους έχει αλλάξει όλους. Άλλους σε μεγάλο βαθμό και άλλους σε μικρότερο.

Ο μεταμορφωμένος Καλλίδης

Στην ομάδα των «Διάσημων», την μεγαλύτερη αλλαγή την παρουσιάζει ο Πάνος Καλλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει χάσει κιλά, έχει μαζέψει στο πρόσωπο και γενικώς δείχνει πιο καταπονημένος.

Από την άλλη, οι απώλεια αυτή των κιλών έχει βοηθήσει τον Τριαντάφυλλο, να βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα, ενώ τόσο η Ανθή Σαλαγκούδη, όσο και η Άννα Μαρία Βέλλη, οι οποίες ήταν ήδη πολύ αδύνατες, έχασαν ακόμη περισσότερο βέρος.

Μικρότερες οι αλλαγές στους Μαχητές

Όσον αφορά την αντίπαλη ομάδα τώρα, τους Μαχητές, εκεί οι αλλαγές στο σώμα και στο πρόσωπο των παικτών, φαίνεται να είναι μικρότερες, με εξαίρεση τον Γιώργο Ασημακόπουλο που έχει γίνει μεγάλος ντόρος για τους κοιλιακούς του, αλλά και την Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε το video του ΣΚΑΙ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ