Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα καταφύγει στην δικαιοσύνη: «Οι κότες και οι χαφιέδες κρύβονται» (pics & vid)

Gazzetta team
Ο Πέτρος Κωστόπουλος θα καταφύγει στην δικαιοσύνη: «Οι κότες και οι χαφιέδες κρύβονται» (pics & vid)
Ο Πέτρος Κωστόπουλος διαψεύδει το επεισόδιο που φέρεται να είχε στο αεροδρόμιο κατά την άφιξή του από το Ντουμπάι.

Το... σίριαλ με το ταξίδι του Πέτρου Κωστόπουλου στο Ντουμπάι, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς.

Αρχικά είχαμε το ντόρο που δημιουργήθηκε λόγω της παρουσίας αρκετών Ελλήνων εκεί εν μέσω πανδημίας, στη συνέχεια είχαμε τις δηλώσεις του κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο και τέλος ένα επεισόδιο που φέρεται να είχε λίγο μετά από άφου έκανε τεστ, στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Αυτό λοιπόν ο Πέτρος Κωστόπουλος το διέψευσε κατηγορηματικά με μηνύματά του στο Instagram, αναφέροντας μάλιστα οτι θα καταφύγει και στην δικαιοσύνη για τα videos και τις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Αναλυτικά τα ποσταρίσματά του στο Instagram






«Δολοφονία χαρακτήρων»

Θυμίζουμε πως κατά την άφιξή του, είχε δηλώσει: «Πήγα εκεί γιατί δουλεύω, είναι γνωστό αυτό. Είναι πάρα πολύ άσχημα τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκα. Από τη στιγμή που δεν γνωρίζει ο άλλος τη ζωή σου, τι ζεις, αν έχεις λεφτά, αν έχεις δουλειά, δεν έχει μια εικόνα και δεν μπορεί να αναφέρει διαφορά. Υπάρχουν κτήνη τα οποία είναι του διαδικτύου... Για οποιοδήποτε άλλο κτήνος υπάρχουν διάφοροι ρατσισμοί, για γκέι, για μαύρους, για άσπρους, για γυναίκες, ας τους σκεφτούμε όλους πριν μιλήσουν και κριτικάρουν εμένα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ