Παντελής Θαλασσινός: «Γιατί πιστεύω οτι η ένεση που έκαναν είναι φυσιολογικός ορός;» (pics)

Gazzetta team
Παντελής Θαλασσινός: «Γιατί πιστεύω οτι η ένεση που έκαναν είναι φυσιολογικός ορός;» (pics)
Ο Παντελής Θαλασσινός μάλλον ανήκει στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, σύμφωνα με την τελευταία του ανάρτηση που έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα social media, η ανάρτηση που έκανε ο Παντελής Θαλασσινός σχετικά με την αφετηρία του εμβολιασμού στην Ελλάδα.

Ο γνωστός τραγουδιστής με αυτό που έγραψε, ουσιαστικά αμφισβητεί κατά πόσο ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που έκαναν χθες το εμβόλιο, έβαλαν μέσα τους το κανονικό φάρμακο και όχι κάποιο ορό.

Το μήνυμά του...

«Εγώ που δεν πιστεύω τίποτα, που είμαι καχύποπτος, που δεν τους εμπιστεύομαι και τους θεωρώ θρασείς και δειλούς, γιατί πιστεύω ότι η ένεση που έκαναν οι ίδιοι είναι φυσιολογικός ορός; Θα μπορούσε ή μπα;».

Φυσικά, το ποστάρισμα του αυτό, σε μία κρίσιμη περίοδο, αποτέλεσε... τροφή για τους απανταχού συνομωσιολόγους, κάτι που είναι το τελευταίο που χρειαζόμαστε αυτή τη στιγμή.

Οι αντιδράσεις

Λογικό και επόμενο ήταν, στα social media, να σχολιαστεί με όχι και τόσο θετικό τρόπο η ανάρτησή του, με τις συγκρίσεις με τον Γρηγόρη Πετράκο να είναι αναπόφευκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ