«Καθόταν η Δέσποινα, μπαίνει η Άννα και λέει η "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη"»: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε την πρώτη τους συνάντηση (vid)

Gazzetta team
«Καθόταν η Δέσποινα, μπαίνει η Άννα και λέει η "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη"»: Ο Κοκλώνης αποκάλυψε την πρώτη τους συνάντηση (vid)
Ο Νίκος Κοκλώνης μιλά για την στιγμή που έφερε σε επαφή την Άννα Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή.

Η φημολογούμενη κόντρα ανάμεσα στην Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση έληξε οριστικά το βράδυ του Σαββάτου (26/12) στην σκηνή του J2US, όπου τραγούδησαν μαζί, κάνοντας χαμό τόσο με τα τραγούδια τους όσο και στα social media.

Ωστόσο, ο Νίκος Κοκλώνης ρώτησε την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στην σκηνή του J2US, αν τελικά αυτή η κόντρα ήταν αλήθεια.

Τότε η Βίσση τον ρώτησε αν θα τους πάρει συνέντευξη «πάρτι κάνουμε εδώ. Κάποια πράγματα δεν έχουν ανάγκη εξήγησης. Showbiz είναι αυτή, ίντριγκες. Δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα μεταξύ μας. Απλά, τελείωσε. Όχι τελείωσε, δεν άρχισε ποτέ», τόνισε.

Τότε εκείνος αποκάλυψε την πρώτη συνάντηση των δυο γυναικών στο σπίτι του: «Και οι δύο είστε στην Panik, αλλά ποτέ δεν είχατε μιλήσει μέχρι να συναντηθείτε στο σπίτι μου. Να το πω αυτό; Ακούστε είμαι στο σπίτι. Πήρα την Άννα που έκανε πρόβα, πήρα και την Δέσποινα. Καθόταν η Δέσποινα στον καναπέ, μπαίνει η Άννα μέσα και λέει η "ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη". Αυτό ήταν… Δύο λεπτά κράτησε; Ένα; Αυτό ήταν μετά ήταν αχώριστες και εγώ περιττός», ανέφερε ο Κοκλώνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ