Χρήστος Λούλης: «Είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους, ανήκω στο 10% των καλύτερων ηθοποιών» (vid)

Gazzetta team
Χρήστος Λούλης: «Είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους, ανήκω στο 10% των καλύτερων ηθοποιών» (vid)
Ο Χρήστος Λούλης μίλησε για την συμμετοχή του στο σποτάκι της Πολιτικής Προστασίας, για τα όσα είχε πει για ην Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά και για τον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη.

Χωρίς διάθεση να κρυφτεί και λέγοντας αυτά που πιστεύει, παρουσιάστηκε ο Χρήστος Λούλης στην ΕΡΤ.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», όπου αναφέρθηκε στον ντόρο που έγινε με το σποτάκι της Πολιτικής Προστασίας, τον ρόλο του ως ο Γιάνης Βαρουφάκης, αλλά και κάτι που είπε παλιότερα για την Ζέτα Μακρυπούλια.

Μιλώντας για το πολυσυζητημένο σποτ για τον κορονοϊό που αποσύρθηκε είπε «Δεν θα το ξαναγύριζα γιατί η φάτσα μου έχει γίνει τοξική για κάποιους ανθρώπους. Έχω φάει πολύ βρίσιμο και bullying και από ηθοποιούς και από διάφορους ανθρώπους, γνωστούς και μη. Αν το ξανακάνω θα είναι σαν να πηγαίνω κόντρα. Δεν θα κάτσω να προλογοκρίνω ό,τι διαβάζω για το τι μπορεί να φανεί σεξιστικό ή ρατσιστικό σε κάθε πυροβολημένο. Συγγνώμη που το λέω έτσι. Θα τρελαθώ».

«Με πήρε ένας φίλος μου και μου είπε ότι όταν το πρωτοείδε δεν το κατάλαβε αλλά του εξήγησε η γυναίκα του γιατί είναι σεξιστικό. Η Έμιλυ μου είπε ότι δεν ήταν καλόγουστο και ήταν πρόχειρο, ήταν κακογραμμένο και ενδεχομένως να έχει δίκιο σε αυτό. Μπορεί να έγινε κάποιο λάθος. Μπορεί ενδεχομένως να έπρεπε να το έκανε ένας ηθοποιός πιο γλυκούλης. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που χρωματίζω πολύ έντονα τα πράγματα. Καλώς η Πολιτική Προστασία το απέσυρε. Το αποφάσισε αμέσως. Το σποτ έχει έναν σκοπό, αν δεν το εξυπηρετεί, βγάλτο» τόνισε.

Για το γεγονός ότι πολλοί τον θεωρούν σνομπ είπε «Προσπάθησα κάποια στιγμή στη ζωή μου να κάνω τον συμπαθητικό, τον εύκολα προσβάσιμο και πιέστηκα πολύ. Καταπίεζα τον χαρακτήρα μου. Έχω σταματήσει να προσπαθώ να με συμπαθήσουν οι άνθρωποι. Δεν προσπαθώ να με συμπαθήσει κανένας».

Επίσης, αναφέρθηκε και στην επίμαχη δήλωση που είχε κάνει παλιότερα για την Ζέτα Μακρυπούλια, σε σχέση με το ταλέντο της. «Έχω υπάρξει αλαζόνας. Είχαν δίκιο σε περιπτώσεις όταν αμέσως πήρα θέση για τα πράγματα και άλλους ανθρώπους. Έβαλα εμένα σε ψηλό σκαλοπάτι και όλους τους άλλους χαμηλά. Εννοώ τη Ζέτα. Το μετάνιωσα που το σκέφτηκα γιατί ήταν άδικο και για αυτήν και για εμένα. Είχα ελαφρυντικό γιατί ήμουν σε μια φάση της ζωής μου που δεν ήμουν καλά. Ήμουν φαντάρος και έκανα 12 ώρες σκοπιά. Είχα δίπλα μου 20χρονα βύσματα και μου την είχε βαρέσει πάρα πολύ άσχημα.. Έδωσα μια συνέντευξη γιατί έπρεπε με έναν τρόπο να νιώσω πάρα πολύ καλά με τον εαυτό μου και με αυτόν τον άγαρμπο τρόπο ήθελα να μου δώσω πόντους. Δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνω. Δεν θα με πείραζε να παίξω στο θέατρο με τη Ζέτα. Άλλα πράγματα θα κοίταζα, το έργο, τον ρόλο» είπε για το γνωστό θέμα».

Τέλος σχολιάσε την συμμετοχή του στην τελευταία ταινία του Κώστα Γαβρά, όπου υποδύθηκε το Γιάνη Βαρουφάκη. «Πιστεύω ότι είμαι καλύτερος από πολλούς άλλους. Πιστεύω ότι ανήκω στο 10% των καλύτερων ηθοποιών. Μου άρεσε πολύ ο ρόλος που έκανα στην ταινία του Γαβρά. Πιστεύω ότι έκανα πάρα πολύ καλή δουλειά. Δεν το λέω συχνά» δήλωσε.