Στο «Bachelor» έκανε δώρο σε ΠΑΟΚτζή μπαμπά ένα κομπολόι του Ολυμπιακού: «Σήκω φεύγουμε» (vid)

Gazzetta team
Στο «Bachelor» έκανε δώρο σε ΠΑΟΚτζή μπαμπά ένα κομπολόι του Ολυμπιακού: «Σήκω φεύγουμε» (vid)
Όπως είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος, το είχε αγοράσει την βραδιά που ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League.

O Παναγιώτης Βασιλάκος, γνωστός και ως «Bachelor» στο επεισόδιο της Τετάρτης (16/12) κάλεσε της οικογένειες των τεσσάρων κοριτσιών που έχουν μείνει στο παιχνίδι και τους έκανε τραπέζι ξεχωριστά.

Στο τραπέζι με την οικογένεια της Θεσσαλονικιάς Νικολέτας, ο πατέρας της παίκτριας πέρασε στην… επίμαχη ερώτηση. Τι ομάδα είναι ο (ενδεχομένως) μελλοντικός γαμπρός του.

«Παναγιώτη μου και κάτι άλλο, είμαστε από Θεσσαλονίκη. Μένουμε στην Τούμπα και λίγα μέτρα πιο κάτω είναι ο ναός μας. Το γήπεδό μας, ο ΠΑΟΚ μας. Τι ομάδα είσαι;».

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος του απάντησε «Εμένα ο πατέρας μου είναι από τη Μάνη και μεγάλωσε στα Μανιάτικα του Πειραιά.. όταν έπαιξα στην Πράγα γνώρισα έναν άνθρωπο που εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι ΠΑΟΚ, μου έχει μιλήσει για τον ΠΑΟΚ, είναι μια ομάδα που εκτιμώ και σέβομαι και θα ήθελα γιατί το σκεφτόμουν καιρό να σας κάνω δώρο αυτό το κομπολόι» και του έδωσε ένα με ερυθρόλευκες χάντρες.

Στην συνέχεια είπε στην κάμερα «το κομπολόι μου με της κόκκινες και λευκές χάντρες θέλω να τους δείξει ποια είναι η σωστή ομάδα. Θέλω η οικογένειά μου να έχει κοινό αθλητικό όραμα», ανέφερε με χιούμορ.

Μάλιστα είπε στον πατέρα της Νικολέτας «Σας κάνω δώρο το κομπολόι που αγόρασα την ημέρα που ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Άρσεναλ στο Europa League».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Bachelor»: Οταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος αντιμετώπιζε τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας! (pics, vid)