Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε τι συνέβαινε στο Survivor όταν έκλειναν οι κάμερες (vid)

Gazzetta team
Ο Γιώργος Χρανιώτης αποκάλυψε τι συνέβαινε στο Survivor όταν έκλειναν οι κάμερες (vid)
Καλεσμένος στο Σημείο Συνάντησης της ΕΡΤ βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Χρανιώτης όπου συνομίλησε με την Κατερίνα Διδασκάλου.

Αρχικά ο Γιώργος Χρανιώτης εξέφρασε κάτι που τον ενοχλεί και για το οποίο ενδεχομένως φταίει η νεανική συμπεριφορά του «Νιώθω αδικημένος ακόμη και στη δουλειά, όταν ο άλλος ξεχνάει επειδή έχω μια νεανίζουσα και αθλητική συμπεριφορά, ότι δεν είμαι ένα μικρό παιδί. Μπορεί να φοράω το καπέλο μου ανάποδα, αλλά θέλω να τους θυμίσω ότι κάνω 26 χρόνια θέατρο. Θέλω να το θυμίσω γιατί δεν είμαι ένα παιδάκι που βγήκα τώρα από δραματική. Θέλω να τους πω να δουν πρώτα το βιογραφικο μου».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε το 2017, και αποκάλυψε τι συνέβαινε όταν έκλειναν οι κάμερες:

«Στην αρχή κρυβόμουν, γιατί η λέξη ριάλιτι ήταν κάπως στο κεφάλι μου. Μετά καταλάβα ότι μπορείς να είσαι αυθεντικός σε μια τέτοια συνθήκη. Οι κάμερες δεν ήταν 24 ώρες το 24ωρο ανοιχτές. Όταν ήταν ανοιχτές και δεν ήθελα να εκθέσω και να εκτεθώ, έκλεινα απλώς στο στόμα μου. Όταν ήθελα να κάνω μια προσωπική συζήτηση, την έκανα όταν οι κάμερες ήταν κλειστές», ξεκαθάρισε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Διαβάστε περισσότερα στο iefimerida.gr.