«Κύριε Ευαγγελάτε είστε τηλεοπτικός δικτάτωρ», είπε ο δικηγόρος του γιατρού «μαϊμού» από την Κρήτη (vid)

Gazzetta team
«Κύριε Ευαγγελάτε είστε τηλεοπτικός δικτάτωρ», είπε ο δικηγόρος του γιατρού «μαϊμού» από την Κρήτη (vid)
Συνελήφθη ένας 62χρονος άνδρας και μία γυναίκα την Παρασκευή από τους αστυνομικούς του ΑΤ Κισσάμου στα Χανιά, ο οποίος φέρεται να παρίστανε τον γιατρό .

Ο 62χρονος που έταζε τη θεραπεία σε βαριά ασθενείς μίλησε στο Mega και στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου.

«Δεν έχω πτυχίο ιατρικής. Δεν παρουσιάστηκα ως γιατρός. Έχω πτυχίο doctor of science, βεβαίωση βιοσυντονισμού και διάφορα άλλα. Είσαι επιστήμονας, ειδικευμένος σε θεραπευτικές τέχνες. Αυτό δεν το έχω αναγνωρίσει στην Ελλάδα. Έχω βεβαίωση παρακολούθησης για πιστοποίησει για βιοσυντονισμό. Το 2016 με απόφαση του Υπ. Υγείας έχει αναγνωριστεί ο βιοσυντονισμός ως μη διαγνωστικό εργαλείο, αλλά ως βοήθεια για ενεργειακή υποστήριξη.

Ο τίτλος αναγνωρισμένος στην Ελλάδα είναι για τον βιοσυντονισμό. Δεν πήγα ποτέ σε υπηρεσία του δημοσίου. Μα δεν είναι επάγγελμά μου. Δεν ζητάω χρήματα. Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όσα λέγονται…», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος.

Λίγο αργότερα μίλησε τηλεφωνικά και ο δικηγόρος του 62χρονου γιατρού- «μαϊμού» τονίζοντας «Ασκείτε φορτική πίεση στον κατηγορούμενο και εντολέα μου να σας απαντήσει για θέματα που αφορούν την ουσία της υπόθεσης που εκκρεμεί στο αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Χανίων…»

«Αν δεν θέλει δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω», ανέφερε ο δημοσιογράφος με τον δικηγόρο να απαντάει: «δεν είναι ότι δεν θέλει, κύριε Ευαγγελάτε, ακούστε. Εάν καλείτε κάποιον πρέπει να του δίνετε το δικαίωμα και την ευχέρεια να μιλήσει. Για λόγους ευγενείας. Λοιπόν ακούστε με λίγο θα σας απαντήσω εγώ πολύ σύντομα και συνοπτικά».

Τότε ο Νίκος Ευαγγελάτος του είπε «πολύ σύντομα, αλλά θέλω μια απάντηση να μας δώσετε. Πείτε την απάντησή σας για να κλείσουμε».

«Κύριε Ευαγγελάτε, με τέτοιους όρους δεν δέχομαι να είμαι προσκεκλημένος σας, συνεννοηθήκαμε ότι θέλετε να υποβάλετε ερωτήσεις στον κατηγορούμενο», ανέφερε ο δικηγόρος με τον δημοσιογράφο να απαντάει «και να ακούσουμε και την δική σας τοποθέτηση και αυτό θα κάνουμε, απλά δεν έχουμε χρόνο. Θέλω να σας ακούσουμε..».

«Δεν επιτρέπετε να μιλήσει κανένας, είστε τηλεοπτικός δικτάκτωρ», απάντησε ο κύριος Βασίλης Νουλέζας, εννοώντας μάλλον δικτάτωρ.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως η συζήτηση έληξε ήρεμα και ομαλά.

Το στιγμιότυπο από το 14:57 και έπειτα