Ο Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτησή του: «Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις» (pic)

Gazzetta team
Ο Μουτσινάς ζήτησε συγγνώμη για την ανάρτησή του: «Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις» (pic)
Ο Νίκος Μουτσινάς στην σημερινή (10/12) του ανάρτηση ζητάει συγνώμη και τονίζει πως δεν είχε καμία πρόθεση να μεταφέρει ψευδείς ειδήσεις.

O Νίκος Μουτσινάς έκανε σήμερα (10/12) νέα ανάρτηση και αναφέρθηκε στην «καταγγελία» που είχε κάνει μέσω instagram πως αστυνομικοί προσήγαγαν ανήλικο επειδή είχε περάσει αρκετή ώρα από όταν έστειλε στο 13033.

Την Τετάρτη (9/12) η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για ψευδείς ειδήσεις, ενώ ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας βγήκε στον «αέρα» της εκπομπής Happy Day ζητώντας του να ανακαλέσει για όσα ανήρτησε.

Έτσι ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής στην σημερινή του ανάρτηση ζητάει συγνώμη και τονίζει πως δεν είχε καμία πρόθεση να μεταφέρει ψευδείς ειδήσεις.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη χθεσινή μου ανάρτηση σχετικά με το συμβάν στο αστυνομικό τμήμα Ψυχικού. Δεν ήταν πρόθεσή μου να μεταφέρω ψευδείς ειδήσεις, αλλά να υπογραμμίσω συμπεριφορές οι οποίες δεν αρμόζουν σε ένα καθεστώς δημοκρατίας, σύμφωνα πάντα με την προσωπική μου άποψη», σημείωσε σε νέο InstaStory που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό σήμερα.

«Ενημερώθηκα σήμερα ότι αυτό το συμβάν δεν έχει συμβεί και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη για οποιαδήποτε αναστάτωση», πρόσθεσε ο Νίκος Μουτσινάς.