Ο Μπέζος εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους» (vid)

Gazzetta team
Ο Μπέζος εξήγησε σε ποιους αναφερόταν όταν δήλωσε: «Δεν θέλω να μιλάω με ηλίθιους» (vid)
Ο Γιάννης Μπέζος αναφέρθηκε σε παλαιότερες δηλώσεις που έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, αλλά και τις πολιτικές του θέσεις.

Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν κρύβεται πίσω από τα λόγια του... Αυτό που είναι να πει, θα το πει ανεξαρτήτως των αντιδράσεων που θα υπάρξουν.

Φιλοξενήθηκε λοιπόν χθες στην εκπομπή Direct του Τάκη Χατζή, όπου ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του που έχουν συζητηθεί περισσότερο.

«Το πιο ακραίο ίσως που έχω κάνει είναι πως είχα κάνει μια δήλωση κάποτε ότι καλό είναι κάποιοι άνθρωποι να πάνε στο σπίτι τους. Να τελειώνουμε. Πρέπει τα πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να καταλάβουμε ότι αυτή η δουλειά δεν είναι για όλους. Το ότι είχε αντιδράσεις το θεώρησα φυσικό. Θα ήταν και ανώμαλο να μην έχει αντιδράσεις αλλά, ένας από τους λόγους που την έκανα, ήταν για να δημιουργηθούν και αντιδράσεις να ξεκουνηθούμε λιγάκι».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ρωτηθεί για την δήλωση που είχε κάνει πρόσφατα πως δεν θέλει να μιλάει με ηλίθιους, εξηγώντας: «Είναι αυτοί που προσπαθείς να τους πείσεις ότι ο ήλιος βγαίνει από την Ανατολή και δε βγαίνει από τη Δύση» τόνισε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά το πολιτικό σκηνικό στην χώρα, δήλωσε: «Δεν είμαι αριστερός, είμαι ένας φιλελεύθερος άνθρωπος. Στη συμπεριφορά μου είμαι πολύ αριστερός άνθρωπος και πολύ έντιμος, σας διαβεβαιώνω για αυτό. Είμαι χριστιανός, αλλά απεχθάνομαι τους φανατισμούς. Ο χριστιανισμός είναι ένα μεγάλο φιλοσοφικό κίνημα το οποίο λίγο εφάπτεται της αριστεράς. Δεν ψήφισα τον κύριο Τσίπρα, δεν ανήκω στον χώρο αυτόν. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τον εκτιμώ. Τα κόμματα στην Ελλάδα έχουν κάποια βαρίδια πίσω τους. Για να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως είδαμε, κατέφυγε σε συμμαχίες οι οποίες ήταν λίγο παράδοξες. Και βέβαια όταν ένα κόμμα γιγαντώνεται, είναι πολύ φυσικό στον χώρο του να παίρνει και κάθε καρυδιάς καρύδι» τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ