Νότης Σφακιανάκης: Ο διάλογος που φέρεται να είχε με τους αστυνομικούς (vid)

Gazzetta team
Νότης Σφακιανάκης: Ο διάλογος που φέρεται να είχε με τους αστυνομικούς (vid)
Ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών προς ίδια χρήση άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Νότη Σφακιανάκη.

Tο βράδυ της Κυριακής (29/11), στο Ελληνικό, συνελήφθη μετά από τυχαίο έλεγχο ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης, καθώς βρέθηκαν στην κατοχή ναρκωτικά και ένα όπλο.

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μεταδόθηκε ο διάλογος που φέρεται να είχε ο γνωστός τραγουδιστής με τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η σύλληψη έγινε σε τυχαίο έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

«Ο λόγος της μετακίνησής σας», τον ρώτησαν οι αστυνομικοί και εκείνος απάντησε «πάω να πάρω την κόρη μου από το Ελληνικό».

«Μπορείτε να μου δείξετε το έντυπο της μετακίνησής σας;».

«Εδώ είναι», απάντησε ο κ. Σφακιανάκης.

«Τι υπάρχει στην τσάντα πίσω από το κάθισμά σας», τον ρώτησαν κι εκείνος απάντησε «το όπλο μου».

Ο αστυνομικός ζήτησε να δει την τσάντα και βρίσκει ότι η άδεια οπλοφορίας έχει λήξει, ενώ στον έλεγχο της τσάντας βρέθηκαν επιπλέον 16 φυσίγγια, συσκευή taser και 2γρ. κοκαΐνη, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

Ο τραγουδιστής δηλώνει ότι δεν είναι χρήστης και ότι θα δώσει εξηγήσεις στο δικαστήριο.

Μάλιστα, έδωσε συγχαρητήρια στους αστυνομικούς για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν.

Τι ανέφερε ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας

«Όσον αφορά την ποσότητα των ναρκωτικών είναι κατηγορηματικός πως ούτε έκανε χρήση, ούτε είναι δική του ποσότητα αυτή. Όσον αφορά το όπλο, έχει άδεια πάρα πολλά χρόνια και δυστυχώς δεν ανανεώθηκε η άδειά του το τελευταίο χρονικό διάστημα λόγω κορονοϊού. Πίστευε ο ίδιος ότι μπορεί να το κατέχει αυτό το όπλο, γι' αυτό και το κατείχε», ανέφερε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ