Νότης Σφακιανάκης: «Δεν είναι δική του η κοκαΐνη», λέει ο Αλέξης Κούγιας (vid)

Gazzetta team
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν είναι δική του η κοκαΐνη», λέει ο Αλέξης Κούγιας (vid)
Ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, αρνήθηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση.

Με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, αρνήθηκε ότι ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχτηκε πως η κοκαΐνη ήταν για προσωπική του χρήση.

Είπε, μάλιστα, για το όπλο, πως έχει νόμιμη άδεια οπλοφορίας, που δεν είχε ανανεώσει λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό. «Το έχει γιατί δέχεται απειλές», τόνισε ο κ. Κούγιας και πρόσθεσε: «Δεν του αρέσει να έχει σωματοφύλακες».

Σε σχετική ανακοίνωσή του, εξάλλου, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε ότι η κατηγορία της οπλοκατοχής αποδόθηκε, γιατί στην κατοχή του Νότη Σφακιανάκη βρέθηκε το όπλο 9 χιλιοστών μάρκας Beretta, η άδεια του οποίου δεν είχε ανανεωθεί λόγω κορονοϊού.

Ο Νότης Σφακιανάκης, αναφέρει η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, είχε το όπλο επί δεκαετίες για την προσωπική του ασφάλεια εξαιτίας της δουλειάς του, των ωρών που δούλευε και των χρημάτων που μετέφερε, «αφού πολλοί συνάδελφοί του έχουν πέσει θύματα ληστειών και επικίνδυνων υποθέσεων».