«Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω»: Τι είπε ο Νότης Σφακιανάκης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν (vid)

Gazzetta team
«Έχω όπλο γιατί κινδυνεύω»: Τι είπε ο Νότης Σφακιανάκης στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν (vid)
«Κάντε τη δουλειά σας, γιατί την κάνετε καλά», είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ, που τον συνέλαβαν, ο Νότης Σφακιανάκης. ««Είναι αυτό που ξέρετε...», η αντίδρασή του όταν βρήκαν την κοκαΐνη.

Απόλυτα συνεργάσιμος με τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον συνέλαβαν ήταν ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο τραγουδιστής συνελήφθη γύρω στις 8 το βράδυ της Κυριακής (29/11) στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν οι αστυνομικοί, οι οποίοι διενεργούσαν ελέγχους για Covid-19 και εγκληματικότητα, βρήκαν στην κατοχή του ένα όπλο εννέα χιλιοστών χωρίς άδεια και δύο γραμμάρια κοκαΐνη.

Ο Σφακιανάκης, εξάλλου, σύμφωνα με το protothema.gr, πήγαινε στο σπίτι του στη Βάρκιζα, έχοντας στείλει SMS και για τον λόγο αυτόν δεν του επιβλήθηκε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Όσο για το όπλο και τα ναρκωτικά, τα οποία βρέθηκαν σε τσάντα, που είχε στη θέση του συνοδηγού του θηριώδους εκρού Land Rover του, είπε στους αστυνομικούς: «Έχω το όπλο μαζί μου γιατί κινδυνεύω. Τα χαρτιά της άδειας είχαν λήξει και δεν είχαν ανανεωθεί. Η κοκαΐνη είναι για προσωπική μου χρήση». Στη συνέχεια και δίχως να προβάλει καμία αντίσταση, οδηγήθηκε με χειροπέδες στο τμήμα της Αργυρούπολης.

«Είναι αυτό που ξέρετε...»

Οι αστυνομικοί φαίνεται πως είδαν την τσάντα και τον ρώτησαν αν έχει μέσα κάτι παράνομο. Εκείνος απάντησε αρνητικά, αλλά όταν την άνοιξαν, τελικά, βρήκαν το 9αρι πιστόλι μάρκας Beretta, ένα taser και μια συσκευασία που περιείχε λευκή σκόνη. Στην ερώτηση, δε, που του έκαναν για το τι ήταν αυτό, απάντησε: «Είναι αυτό που ξέρετε...».

Στη συνέχεια, σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, φέρεται να είπε στους άνδρες της ΔΙΑΣ: «Κάντε τη δουλειά σας, γιατί την κάνετε καλά».

Ο πρόεδρος, εξάλλου, της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μίλησε στο protothema.gr, τονίζοντας: «Ουδείς είναι πάνω από τον νόμο. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ Νοτιοανατολικής Αττικής έκαναν τη δουλειά τους και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Γιατί υποχρέωση των συναδέλφων είναι να κάνουν τη δουλειά τους και να εφαρμόζουν τον νόμο χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τα πρόσωπα. Τον τελικό λόγο έχει η δικαιοσύνη».