Σταμάτης Γαρδέλης για τις σκηνές με τις μηχανές: «Με ντούμπλαραν» (vid)

Gazzetta team
Σταμάτης Γαρδέλης για τις σκηνές με τις μηχανές: «Με ντούμπλαραν» (vid)
Aπομυθοποίησε πλήρως την εικόνα του μηχανόβιου που καλλιεργήθηκε γι αυτόν μέσα από τις βιντεοταινίες της δεκαετίας του '80, ο Σταμάτης Γαρδέλης

Μπορεί ο Σταμάτης Γαρδέλης να είχε ταυτιστεί ως «μηχανόβιος» στις βιντεοκασέτες του '80 αλλά ο ίδιος απομυθοποίησε την εικόνα του, λέγοντας ότι στις περισσότερες σκηνές τον είχαν «ντουμπλάρει».

O Σταμάτης Γαρδέλης μίλησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε σε ελληνικές ταινίες και ότι παρά το γεγονός ότι πολλά κορίτσια τότε τον... αγάπησαν μέσα από τις μηχανές που οδηγούσε, στον ίδιο δεν άρεσε ποτέ και μάλιστα τον ντούμπλαραν.

«Δεν ξέρω αν είναι όνειρο να κάνεις σούζα και δεν θέλω να το καλλιεργήσω. Δεν μου άρεσε κιόλας. Με ντούμπλαραν σε όλες τις σκηνές» αποκάλυψε ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλώντας στον ALPHA.

«Πήρα μεγάλος μηχανή για την απόσταση κι όχι για την ταχύτητα, ούτε να ακούω τις εξατμίσεις και να ενοχλείς τους άλλους. Είναι απλά ένα μέσον βολικό, εύκολο, ωραίο που σου δίνει αέρα αλλά δεν είναι το εργαλείο που χρησιμοποιείς για να επιβεβαιώσεις τον ανδρισμό σου ή προέκταση του ανδρισμού σου που έλεγε ο Δαλιανίδης στις ταινίες. Δεν το βλέπω έτσι. Έκανα αυτόν τον ρόλο και με θεωρούσαν ότι είμαι μηχανόβιος. Ήταν επιτυχία του ρόλου, εγώ δεν ήμουν ποτέ. Μου άρεσαν οι τέσσερις τροχοί, η σταθερότητα, το αμάξι. Και με την μηχανή έχω κάνει ταξίδια αλλά δεν είναι τόσο θεοποιημένη μέσα μου» σημείωσε.

Πηγή: Reader.gr