Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου» (vid)

Gazzetta team
Καπουτζίδης: «Η ομοφυλοφιλία μου δεν με εμπόδισε να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου» (vid)
«Έχω κάνει λάθη στη ζωή μου. Ένα από αυτά ήταν το τρανσφοβικό χιούμορ που εντόπισα σε ένα επεισόδιο του «Στο Παρά 5» και θέλω να ζητήσω συγνώμη από τους διεμφυλικούς στην Ελλάδα, γιατί δεν μπορεί το τι έχουν επιλέξει να είναι στη ζωή τους να γίνεται αντικείμενο αστείου», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Ένα μήνυμα για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά έστειλε ο Γιώργος Καπουτζίδης, αναφερόμενος σε δικές του εμπειρίες, στον...εγκλεισμό του στο δωμάτιό του τα χρόνια του Λυκείου αλλά και στην -υπέροχη- αγάπη των γονιών του.

«Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούν και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στον δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κλπ…Να μην ακούσετε τίποτα παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Ζητώ συγγνώμη για τα τρανσφοβικά αστεία στο Παρά πέντε»

«Έβλεπα το “Παρά πέντε” στην επανάληψη και χαιρόμουν που ο κόσμος το έβλεπε στην καραντίνα και χαιρόταν. Είδα ωστόσο ότι είχα σε επεισόδιο τρανσφοβικά αστεία που δεν καταλάβαινα ότι αυτό μπορεί να στεναχωρήσει κάποιον. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους διεμφυλικούς ανθρώπους της Ελλάδος γιατί τον αγώνα τους να είναι αυτοί που είναι, να βρουν τον εαυτό τους, για να γίνουν αυτό που θέλουν εγώ τον αντιμετώπισα με αστειάκια. Δεν είναι δουλειά κανενός να κάνει πλάκα με το φύλο του άλλου. Οπότε ζητώ συγγνώμη για τα τρανσφοβικά αστεία στο “Παρά πέντε” και θέλω να ξέρω ότι στηρίζω τον αγώνα τους και των οικογενειών τους» ανέφερε.