Νίκος Βέρτης: Η έκκληση για την τήρηση των μέτρων, τι είπε στους θαμώνες (pics & vids)

Gazzetta team
Νίκος Βέρτης: Η έκκληση για την τήρηση των μέτρων, τι είπε στους θαμώνες (pics & vids)
Με την έναρξη του προγράμματος, ο τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες και απηύθυνε έκκληση να τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας.

O Νίκος Βέρτης τραγούδησε το απόγευμα της Παρασκευής (14/8) για το κοινό του, στο κέντρο όπου εμφανίζεται αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη.

Λόγω των μέτρων, η νυχτερινή διασκέδαση σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, έγινε… απογευματινή.

Μάλιστα χτες δημιουργήθηκαν μεγάλες ουρές, έξω από το μαγαζί που τραγουδάει ο γνωστός καλλιτέχνης, ο οποίος βγαίνοντας στην σκηνή έκανε έκκληση στους θαμώνες να τηρηθούν τα μέτρα και ξεκίνησε λέγοντας «Καλώς ήρθατε κι απόψε, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήρθατε σ’ αυτή την πιο ξεχωριστή βραδιά της καλλιτεχνικής μου ζωής. Ξέρετε πολλές φορές όταν παίζουμε στην Αμερική, στο Σικάγο, σε διάφορες πόλεις, στην Αυστραλία, λόγω του ωραρίου πρέπει να τελειώσουμε στις 12. Κάπως έτσι θα είναι κι η σημερινή βραδιά λίγο πιο αμερικάνικη, πιο Αυστραλέζικη».

«Θέλω όμως να σας παρακαλέσω να διασκεδάσετε όπως μπορείτε και όπως νιώθετε, όμως να μην ξεχνάμε τα μέτρα προστασίας. Να συνεχίσουμε να περνάμε όμορφα και να διασκεδάσουμε. Μπορούμε να διασκεδάσουμε, πιστέψτε με. Θα περάσει κι αυτό το πράγμα, τι να κάνουμε…», ανέφερε.

Πως λειτούργησε το κέντρο

Όπως στην Αθήνα, έτσι και στην Θεσσαλονίκη το μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, λειτούργησε ακολουθώντας τα νέα μέτρα λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με βίντεο του seleo.gr, στα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπήρχε αντισηπτικό, ενώ οι υπάλληλοι του κέντρου διασκέδασης φορούσαν μάσκες. Η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο μαγαζί βρέθηκαν 550 άτομα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ