Έρρικα Πρεζεράκου: Έπεσε από το φουσκωτό του συντρόφου της και η προπέλα της έκοψε το δάχτυλο

Gazzetta team
Έρρικα Πρεζεράκου: Έπεσε από το φουσκωτό του συντρόφου της και η προπέλα της έκοψε το δάχτυλο
​Απίστευτο ατύχημα για την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία έπεσε από το φουσκωτό του συντρόφου της στη θάλασσα και όταν εκείνος επέστρεψε για να την ανεβάσει και πάλι πάνω στο σκάφος, η προπέλα της έκοψε το δάχτυλο!

Σοβαρό ατύχημα είχε κατά στη διάρκεια των διακοπών της, στην Κύθνο, η πρώην αθλήτρια Έρρικα Πρεζεράκου.

Όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η 45χρονη πρώην πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ,που αγαπήθηκε από τη συμμετοχή της στο «Just The 2 Of Us», βρισκόταν σε φουσκωτό σκάφος ανοιχτά του κυκλαδίτικου νησιού μαζί με τον σύντροφό της.

Κάποια στιγμή, πιθανότατα λόγω των κυμάτων, έπεσε στη θάλασσα.

Όταν, λοιπόν, ο σύντροφός της επέστρεψε για να την ανεβάσει και πάλι πάνω στο σκάφος, δεν την είδε και η προπέλα του σκάφους της έκοψε ένα δάχτυλο!

Άμεσα μεταφέρθηκε σε κατάσταση σοκ με όχημα του ΕΚΑΒ στο περιφερειακό ιατρείο Κύθνου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ κρίθηκε επιβεβλημένη η μεταφορά της στο ΚΑΤ, για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σοβαρά τραυματισμένη στο χέρι, αφού όπως λένε οι πληροφορίες έχασε το ένα της δάχτυλο και αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο χειρουργείο του ΚΑΤ.