Γιάννης Μπέζος: «Δεν πρέπει να θυμίζει σε τίποτα ''Της Ελλάδος τα Παιδιά'' η νέα σειρά»

Gazzetta team
Γιάννης Μπέζος: «Δεν πρέπει να θυμίζει σε τίποτα ''Της Ελλάδος τα Παιδιά'' η νέα σειρά»
Ο Γιάννης Μπέζος μιλάει για τη νέα σειρά «Παρουσιάστε», τονίζοντας ότι δεν πρέπει να θυμίζει σε τίποτα «Της Ελλάδος τα Παιδιά».

Όταν κυκλοφόρησε η είδηση, στις αρχές Ιουλίου, ότι ο Γιάννης Μπέζος ετοιμάζει νέα σειρά με θέμα τον στρατό, αυτομάτως το μυαλό όλων, κυρίως των λίγο πιο παλιών, πήγε στο θρυλικό «Της Ελλάδος τα Παιδιά». Άπαντες θεώρησαν πως θα πρόκειται για κάτι σαν remake.

Ούτε κατά διάνοια όμως!

Ο ίδιος ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξή του στο «7 ΜΕΡΕΣ TV», ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει να θυμίζει σε τίποτα τη σειρά που αγαπήθηκε όσο λίγες στην Ελλάδα!

Λέει χαρακτηριστικά για το «Παρουσιάστε», που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στην τηλεόραση του ΑΝΤ1: «Η σειρά έχει ως κεντρικό θέμα της τον στρατό. Διαδραματίζεται, άλλωστε, σε δύο στρατόπεδα και με πολύ χιούμορ περιγράφει τις στρατιωτικές συμπεριφορές και πράγματα που λίγο πολύ όλοι όσοι έχουν στρατιωτική εμπειρία γνωρίζουν. Είναι μια καραμπινάτη κωμωδία. Έχουμε μεγάλη διανομή. Συμμετέχουν πάρα πολλά πρόσωπα. Τα στοιχεία των χαρακτήρων που υποδύονται οι άντρες βασίζονται στη στρατιωτική ζωή. Δεν είναι πολύ εύκολη στην πραγμάτωσή της η σειρά. Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται μεταξύ πλατό, αλλά και πολλών εξωτερικών φυσικών χώρων. Το ''Παρουσιάστε'' δεν θα θυμίζει τίποτα από το «Της Ελλάδος τα παιδιά». Δεν πρέπει να θυμίζει τίποτα. Είναι διαφορετική ούτως ή άλλως η γραφή. Εύχομαι να αποτελέσει μια καλή συντροφιά για τους τηλεθεατές τον χειμώνα».

Και συνεχίζει: «Δεν έχει κοινά στοιχεία. Δεν είναι η ίδια γραφή. Είναι διαφορετική η θεματολογία. Το μόνο κοινό στοιχείο των δύο σειρών είναι ότι συμμετέχω και στις δύο. Δεν έχει νόημα να θυμίζει σε κάτι την παλαιά σειρά. Εάν συνέβαινε, θα θεωρούσα απλώς ότι δεν υπήρχε λόγος να δημιουργηθεί ένα καινούργιο σίριαλ. Θα έπαιζε το παλιό σε επανάληψη και όλα θα ήταν μια χαρά. Θα επιχειρούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό».