Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχασε το πρώτο δικαστήριο και η Τζίνα Αλιμόνου έχει την επιμέλεια των παιδιών (pics)

Gazzetta team
Ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχασε το πρώτο δικαστήριο και η Τζίνα Αλιμόνου έχει την επιμέλεια των παιδιών (pics)
Το Πρωτοδικείο Αθηνών αποφάσισε οτι η Τζίνα Αλιμόνου είναι καλή μητέρα και ο Παύλος Βαρδινογιάννης ετοιμάζεται να καταθέσει έφεση.

Ακόμα ένα επεισόδιο παίχτηκε πριν από λίγες μέρες στο... σίριαλ του διαζυγίου του Παύλου Βαρδινογιάννη με την Τζίνα Αλιμόνου.

Οι δυο τους, από το 2017 όταν και αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους, βρίσκονται συνεχώς σε δικαστικές διαμάχες, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ, μέχρι στιγμής έχουν γίνει περίπου 40 συνεδριάσεις για θέματα που αφορούν τον χωρισμό τους.

Και να σκεφτεί κανείς πως ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτα, παρά μόνο το γεγονός οτι ο γάμος του διαλύθηκε.

Η επιμέλεια των παιδιών

Όπως αναφέρει το protothema.gr λοιπόν, πριν από μερικές εβδομάδες, το Πρωτοδικείο Αθηνών συνεδρίασε για την οριστική ανάθεση της επιμέλειας των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στα 10 χρόνια του έγγαμου βίου τους.

Η υπόθεση είχε ξεκινήσει με τα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει ο γνωστός επιχειρηματίας, διεκδικώντας την προσωρινή επιμέλεια τους και έκτοτε ακούστηκαν πάρα πολλά -ακόμη και στην τελευταία ακροαματική διαδικασία- για την ηθοποιό, η οποία κατηγορήθηκε από την πλευρά του για χρήση ουσιών, για συμμετοχή σε όργια που λάμβαναν χώρα σε πασίγνωστο ιδιωτικό κλαμπ, καθώς και ότι διήγαγε έκλυτο βίο.

Το Πρωτοδικείο τα απέρριψε όλα, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες δίκες, αναγνωρίζοντας στην ηθοποιό, με βάση το αποδεικτικό υλικό, ότι η πρώτη προτεραιότητα στη ζωή της είναι τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε κατά τη διάρκεια του γάμου της με τον επιχειρηματία.

Οι λεπτομέρειες της απόφασης

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του Πρωτοδικείου (σ.σ για την οποία αναμένεται να κατατεθεί έφεση), ο Παύλος Βαρδινογιάννης έχει δικαίωμα επικοινωνίας με τα παιδιά του για μία εβδομάδα τα Χριστούγεννα, μία εβδομάδα το Πάσχα καθώς και για δύο 15ήμερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Οταν βρίσκεται στην Ελλάδα μπορεί να τα βλέπει για τρεις συνεχόμενες ημέρες για δύο ώρες, από τις 5 έως τις 7 το απόγευμα, εφόσον δεν διαταράσσεται το ημερήσιο πρόγραμμά τους κατά τη σχολική περίοδο.

Κατά γενική ομολογία και πέρα από τη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγο του, είναι ένας πατέρας που αγαπάει πολύ τα παιδιά του και τις ερχόμενες μέρες θα τα έχει για έναν ολόκληρο μήνα διακοπών μαζί του. Εξακολουθεί να κινείται μεταξύ ΗΠΑ, όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά, και Ελλάδας, την οποία επισκέπτεται τακτικά για να βλέπει τη μεγάλη του κόρη και τα τρίδυμα.

Τα υπόλοιπα δικαστήρια

Αξίζει να σημειώσουμε πως υπάρχουν ακόμα αρκετές υποθέσεις που είναι ανοιχτές στο πολύκροτο αυτό διαζύγιο. Μία αφορά την διατροφή που αρχικά το δικαστήριο την είχε ορίσει στις 34.000 ευρώ, ενώ μετά από παρέμβαση του Παύλου Βαρδινογιάννη στο επόμενο έπεσε στις 14.000, με αποτέλεσμα την απόφαση να την προσβάλει, με την σειρά της, η Τζίνα Αλιμόνου.

Επίσης, υπάρχει και το ποινικό δικαστήριο σχετικά με τις κατηγορίες που εξαπέλυσε ο γνωστός επιχειρηματίας εναντίον της για χρήση ουσιών και έκλυτο βίο.