Χαμός μεταξύ Γαβαλά-Σαμαρά: «Λυπάμαι που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί» (vid)

Gazzetta team
Χαμός μεταξύ Γαβαλά-Σαμαρά: «Λυπάμαι που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί» (vid)
Τηλεφωνική παρέμβαση του Λάκη Γαβαλά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, όπου καλεσμένος ήταν ο Τρύφωνας Σαμαράς, και μεγάλη ένταση μεταξύ των δύο!

Ο κακός χαμός στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούριου στο OPEN.

Με αφορμή ένα σχόλιο του Λάκη Γαβαλά, ότι «το J2US είναι Muppet Show», πυροδοτήθηκε μια νέα κόντρα με τον Νίκο Κοκλώνη, την οποία και συζητούσε η παρουσιάστρια με τον καλεσμένο της, Τρύφωνα Σαμαρά.

Ο Λάκης Γαβαλάς, λοιπόν, θέλησε να παρέμβει τηλεφωνικά, με αποτέλεσμα για ένα τέταρτο να γίνει χαμός στον αέρα!

«Μακάρι και να ήταν Muppet Show το J2US! Εγώ δεν έχω κάτι με τον Κοκλώνη, που δίνει θέσεις εργασίας σε ανθρώπους, έχω με το show και την αισθητική του. Την άλλη φορά έκανα ένα αστείο για τον Τρύφωνα και εσείς το πήρατε όλοι και το κάνατε τεράστιο. Φυσικά και το My Style Rocks μου αρέσει περισσότερο από το J2US», είπε αρχικά ο Γαβαλάς, για να αρχίσει στη συνέχεια η... μάχη με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όλα ξεκίνησαν από μια αναφορά του στη Χαρά Βέρα και από εκεί και πέρα ακολούθησε μεγάλη ένταση.

«Λυπάμαι για σένα που δέχτηκες να βγεις με αυτό το μαλλί», του είπε, για να λάβει την απάντηση: «Εγώ είμαι πολλά περισσότερα χρόνια από σένα στη μόδα». «Μπράβο, μπράβο, πολύ καλά κάνεις. Εγώ, δυστυχώς, με τα χρόνια που έχω στη μόδα θα έπρεπε να με έχουν βγάλει στη σύνταξη», του ανταπάντησε.

Δείτε από το 06:45 και μετά: